Vis studentum.no som: Mobil

Delta på den Digitale Utdanningsmessen den 22. mars 2022 🎓💻

Hotell- og event management - Postgraduate diploma

SHMS - Swiss Hotel Management School
Sammendrag
Videre- og etterutdanning
Leysin
1 år
Heltid
Kontakt lånekassen
februar og september
Klasserom

Hotell- og event management - Postgraduate diploma

Ta en diplomutdanning innen event- og hotelledelse

Vil du jobbe med å arrangere eventer, konferanser og ulike arrangementer på hoteller rundt om i verden? På Swiss Hotel Management School i Sveits har de spesialisert seg på event, velvære og resort i tillegg til vanlig hotelledelse og hospitality.

Hotellskolens postgraduate diploma gir deg seks måneders intensiv undervisning på skolen i Sveits, og deretter seks måneders betalt praksis hvor du vil i verden. 

Et post graduate-program er spesialdesignet for studenten som allerede har en bacheloreksamen og som vil bytte tilnærming, eller for deg som har mer enn tre års arbeidslivserfaring og vil skaffe deg utdannelse for å ta neste steg i karrieren. Dette er et intensivt program med en akademisk termin på 18 uker, fulgt av en betalt praksistermin på fire-seks måneder. Når man har tatt post graduate-diplom kan man fortsette å studere til master.

Velg en fordypning

Du kan velge mellom to ulike fordypninger:

  • International Hotel Operations Management
  • International Hotel & Events Management.

Post Graduate Diploma i Events Management er utviklet for studenter som ønsker å ta en ledende rolle når det gjelder eventer og som ønsker å organisere, lede, utvikle og administrere arrangementer. Det intensive programmet gir deg en bred teoretisk og praktisk forståelse av event management og grunnleggende forståelse av det å drive et hotell.

Hotel Operations Management er utviklet for studenter som allerede har erfaring i bransjen og ønsker å tilegne seg teoretisk kunnskap er nødvendig for å ta neste skritt i karrieren. Med et sterkt fokus på økonomi, salg, markedsføring og prisstrategier, blir elevene gitt en meget bred teoretisk kunnskap.

 Hotel Institute Montreux tilbyr utdanninger med Lånekassestøtte – Les mer her!

Betalt internship

Programmet består av et teorisemester og seks måneders betalt internship. Dette gir deg en svært verdifull praktisk erfaring som kan åpne mange jobbmuligheter. 

Hva kan jeg bli med denne utdanningen?

Ettersom dette er en intensiv lederutdanning, må du som student ha ambisjoner om å spille en ledende rolle i din fremtidige karriere. Etter endt utdanning, kan du forvente å ta en tilsynsrolle på et 4-5 stjernes hotell. Du har også mulighet til å studere videre til en mastergrad.

For kontakt eller mer informasjon om Hotell- og event management - Postgraduate diploma, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Bachelorgrad eller minst 3 års arbeidserfaring i relevant stilling. I tillegg må du ha:

  • Engelskferdigheter på nivå med TOEFL iBT 55 eller IELTS 5.5.
  • Motivasjonsbrev.
  • CV
  • Kopi av arbeidsreferanser
  • Kopi av gyldig pass
  • Anbefalt minstealder 21 år.

Andre hotellskoler i Swiss Education Group

Swiss Hotel Management School er en del av anerkjente Swiss Education Group, som består av fire ulike hotellskoler med hvert sitt fokusområde:

HIM Hotel Institute Montreux er den eneste av skolene som tilbyr Lånekassestøttet utdanning, samt veiledning av nordiske studieveiledere. 

Kostnader

Utdanningen koster 35.800,- CHF. 

Prisen inkluderer helpensjon. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Hotell- og event management - Postgraduate diploma.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Vil du studere hotelledelse og ha en lederstilling i den internasjonale hotellbransjen? Ta utdanningen din på engelskspråklige SHMS i Sveits! 

Swiss Hotel Management School er en av verdens vakreste, mest kjent og velrenommerte hotellskoler. Her studerer man i et miljø gjennomsyret av hotelledelse og luksus, midt i det mektige sveitsiske alpelandskapet.

SHMS tilbyt et bredt spekter av akademiske programmer innenfor hotell, events, resort og spa samt mat og drikke. Hotellskolen kombinerer teori og praksis, og inkluderer to semestre med betalt praksis i de grunnleggende utdanningene. Dette gir studentene verdifull erfaring i hotellbransjen.

Hotellutdanningene ved SHMS

SHMS har campus i både Caux og Leysin, og tar i mot studenter fra over 80 land. Dette gir et unikt studiemiljø, der den internasjonale erfaringen og utbyttet mellom ulike kulturer er i fokus. Det historiske slottet som er SHSM – Swiss Hotel Management School, Caux Campus ligger ovenfor Montreux og Genèvesjøen, midt i hjertet av Sveits.

Hotellskolen følger med på den store etterspørselen etter høyt kvalifiserte og profesjonelle i hotellbransjen, og tilbyr skreddersydde utdanninger som lar deg gå rett ut i jobb etter endt utdanning. De har også et stort kontaktnettverk i den internasjonale hotellbransjen.

Skolen har store konferanselokaler hvor studentene organiserer arrangementer. Du vil også ha tilgang til spa og treningssenter. Det er til og med tre restauranter her hvor studentene kan spise frokost, lunsj og middag sammen.

Betalt internship på anerkjente hoteller

I løpet av utdanningen vil du ha en eller flere betalte praksisperioder på valgfritt sted i verden. SHMS har mange samarbeidsparnere og er svært behjelpelige både når det gjelder praksisutplassering og jobb etter endt utdanning.

Vis alle utdanninger fra SHMS - Swiss Hotel Management School

Kontaktinformasjon til SHMS - Swiss Hotel Management School

SHMS - Swiss Hotel Management School

Rue du Panorama 2
1824 Caux/Montreux


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Hotell- og event management - Postgraduate diploma:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!