Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i militære studier – Lederskap med fordypning i nautikk

Sjøkrigsskolen
Sammendrag
Heltid
3 år
Bachelor
Ja

Bachelor i militære studier – Lederskap med fordypning i nautikk

Bachelor i militære studier – Lederskap med fordypning i nautikk

Bachelorprogrammet i militære studier – Lederskap med fordypning i nautikk, gir deg en solid innføring i maritime operasjoner, taktikk og ledelse. Programmet bygger på grunnleggende befalsutdanning, men tar du gjennomgående befalsskole/sjøkrigsskole, kan starte med 1/2 års befalskurs direkte etter videregående skole. Dersom du allerede har befalsskole, starter studiet på Sjøkrigsskolen direkte.

Etter endt studie og oppnådde praksiskrav kan du løse inn sertifikater opp til skipsfører (dekksoffiser klasse 1) i henhold til STCW- 95 konvensjonen. Du kvalifiserer da for tjeneste som navigatør og operativ marineoffiser om bord på Sjøforsvarets fartøy.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse og fordypning i 2MX(R1) og 2FY(Fysikk1). Kandidater som ikke tilfredsstiller krav til realfag, kan søke om forkurs i regi av Sjøkrigsskolen.

Sjøkrigsskolen

Sjøkrigsskolen - Forsvarets lederutdanning

Sjøkrigsskolen i Bergen har rykte på seg for å være Norges beste lederutdanning. Her får du en moderne lederutdanning tilpasset både forsvaret og det øvrige samfunns behov, og kan spesialisere deg innen navigasjon, elektronikk/våpen, maskin og logistikk.

Studieløp

I tillegg til gode lederegenskaper, får du god faglig tyngde på Sjøkrigsskolen. Skolen tilbyr bachelorstudium innen maritime fag, tekniske fag (elektronikk og skipsteknikk) og økonomisk/administrative fag, og har et svært godt renommé. Utdanningen anses som faglig krevende, men samtidig også mer variert enn sammenlignbare utdanningstilbud. I løpet av det første året vil du for eksempel ha klatret i riggen på skoleskipet Statsraad Lehmkuhl, samt testet deg selv til yttergrensene med utfordrende øvelser både til lands og til sjø. Skolens lederutviklingsprogram har Forsvarets ledelsesfilosofi, oppdragsbasert ledelse, som målsetting, og er opptatt av å utdanne gode forbilder.

Vis alle utdanninger fra Sjøkrigsskolen

Kontaktinformasjon til Sjøkrigsskolen

Sjøkrigsskolen


Studiested

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!