Vis studentum.no som: Mobil

Filmproduksjon heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
40 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.08.2020 - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Filmproduksjon – heltidsutdanning på Kulturama

studere filmproduksjon på kulturama

Ta utdanning i filmproduksjon på Kulturama

Utdanningen Filmproduksjon er en naturlig fortsettelse etter Filmutdanningen på Kulturama. Du kan imidlertid søke deg direkte inn på Filmproduksjon uten å ha tatt Filmutdanningen først.

Gjennom studiet får du utvikle kunnskapene dine og fordype erfaringene dine i praktisk produksjon. Du får også muligheten til å utifra ditt interessefelt kunne profilere deg mot manus/regi, foto/lys, redigering/etterarbeid eller innspilling/produksjon.

Workshops og praktisk erfaring

Filmproduksjon gir deg en særlig fordypning i regi og manusarbeid, takket være blant annet flere workshops med innleide profesjonelle skuespillere. Det tekniske håndverket forfines med workshops i filmfoto, lyssetting, lyd, redigering, bildefortelling m.m.

Studiet gir deg mulighet til å finne din nisje. Du får gode muligheter til å velge emner/kurs innen de områdene som best passer deg.

Fordyp deg i din yrkesrolle

Studentene på Filmproduksjon produserer mye film og har stort fokus på resultatet – de ferdige filmene. I og med at hver elev får fordype seg i sin yrkesrolle i teamet, har gruppene mulighet til å arbeide mer effektivt med sine produksjoner. De får også lengre tid til for- og etterarbeidet. Studentene arbeider i team (4-5 personer), men utdanningen inneholder også individuelle filmoppgaver – som gir deg en unik sjanse til å utvikle din særegenhet.

Ved siden av alle øvelser og workshops produseres også tre kortfilmer. Av disse er én individuell og de to øvrige team-arbeid. Til vårsemesterets store prosjekt, Sluttfilmen, får hver gruppe 22.500 kr i filmbudsjett.

Tanken er at du skal kunne ha en "showreel" å vise til etter utdanningen.

yrkesrettet kompetanse

Målet med utdanningen er at du skal få en solid yrkesrettet kompetanse. Mange av studiets sluttproduksjoner har mottatt festivalpriser og blitt vist på TV. Kulturama samarbeider også med flere produksjonsselskaper, for å kunne formidle praksismuligheter i ulike prosjekter parallelt med utdanningen.

Opptakskrav/Søknad

Fullført videregående skole og noe yrkeserfaring.

OBS! Det er mulig å søke direkte på Filmproduksjon uten å ha tatt studiet Film først.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning

Kostnader

49 800 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Filmproduksjon heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Tlf: +46-(0)10-157 61 00
www.kulturama.se

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Filmproduksjon heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!