Vis studentum.no som: Mobil

Grunnmedisin - Årsenhet

Høyskolen Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Heltid/deltid
60 stp, ca. 1680 timer
Årsstudium
Oppstart: Hver dag hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Hver dag hele året
Ja

Grunnmedisin - Årsenhet

Årsenhet i Grunnmedisin på nett

Vil du studere medisin på nett?

Ønsker du å studere grunnmedisin? Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr Grunnmedisin som årsenhet. Studiet er et samarbeid mellom Høyskolen Kristiania og Norges Helsehøyskole, og kan brukes som inngangsport til en rekke profesjonsstudier.

Årsenheten i grunnmedisin er en utdanning for deg som trenger kunnskap om menneskekroppens oppbygning og funksjon, og om de forskjellige sykdomsprosessene og sykdommene som rammer den. Studiet gir deg også en innføring i sammenhengen mellom samfunn, individ og helse.

Hva lærer jeg?

Årsenheten består av følgende 6 kurs, hvert på 10 studiepoeng, som også kan tas enkeltvis:

Kursene bør tas i kronologisk rekkefølge.

Årsenheten i grunnmedisin er spesielt nyttig for deg som ønsker å bygge på eksisterende utdanning for å få kompetanse innenfor helsefag, eller for deg som vurderer medisinstudier eller andre profesjonsstudier innenfor helsefag. Det kan også brukes som byggestein for videre bachelorstudier innenfor akupunktur, osteopati, friskliv og lokalt folkehelsearbeid samt fysisk aktivitet og ernæring ved NHCK.

Jobbmuligheter med årsstudium i Grunnmedisin

Studiet kan brukes som inngangsport til en rekke profesjonsstudier blant annet innenfor medisin, odontologi (tannlege) og kiropraktikk. Det kan også brukes som byggestein for videre bachelorstudier innenfor osteopati, friskliv og fysisk aktivitet og ernæring.

Videre studier/jobbmuligheter

Årsenheten i grunnmedisin er spesielt nyttig for deg som ønsker å bygge på eksisterende utdanning for å få kompetanse innenfor helsefag, eller for deg som vurderer medisinstudier eller andre profesjonsstudier innenfor helsefag.

Studiet kan også brukes som byggestein for videre bachelorstudier innenfor akupunktur, osteopati, fysisk aktivitet og ernæring, friskliv og lokalt folkehelsearbeid ved Norges Helsehøyskole.

Opptakskrav/Søknad

Generell studiekompetanse eller godkjent realkompetanse.

Studiefakta, Tittel m.m

Årsenhet på høyskolenivå (60 studiepoeng)

Kostnader

Se Høyskolen Kristiania sine sider for mer informasjon om kostnader per kurs. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Grunnmedisin - Årsenhet.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Høyskolen Kristiania Nettstudier

NKS Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier  for deg som ønsker en fleksibel studiehverdag

Norges Kreative Høyskole, Markedshøyskolen, Norges Helsehøyskole og NKS Nettstudier har slått seg sammen til én skole, med ett felles navn – Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania Nettstudier har som grunnidé å gjøre utdanning tilgjengelig. Vi setter studenten i fokus og streber hele tiden etter å gjøre utdanning mulig for alle uansett livssituasjon. Som student hos oss har du selv kontroll over egen læring og du kan selv bestemme både fart og omfang. Vi i Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte studenten. Vi legger til rette for den videre læringen, gir støtte og veiledning når det trengs.

Nettstudier gir deg en stor grad av fleksibilitet. Som student hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du studere når og hvor du vil, sette ditt eget tempo, samt slippe å forholde deg til faste forelesninger. Ved eksamen får du vitnemål fra våre samarbeidende høyskoler.

Personlig veiledning gjennom hele studiet

Høyskolen Kristiania Nettstudier legger stor vekt på å følge opp den enkelte student, og gir støtte og veiledning når det trengs. Før du velger studium kan du få studieveiledning fra en av våre studieveiledere. Når valget er tatt får du en personlig veileder som er tilgjengelig gjennom hele studiet.

Opptak hele året

Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. Du bindes ikke til noen frister, og innleveringsoppgavene setter du selv frister til. Det er kun samlingsbaserte masterstudium og gratis fagskoleutdanning i Barn med særskilte behov som har frister du må forholde deg til. 

Nettstudier – for å nå målene dine

Via Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du ta utdanning på alle nivåer. Alt fra og endelig å gjøre ferdig den generelle studiekompetansen til å ta en mastergrad. Du kan velge blant utallige høyskole-, fagskole- og yrkesrettede utdanninger.

Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Generell studiekompetanse

Vi håper du vil trives som student hos oss!

Vis alle utdanninger fra Høyskolen Kristiania Nettstudier

Kontaktinformasjon til Høyskolen Kristiania Nettstudier

Høyskolen Kristiania Nettstudier

Prinsens gate 7-9
0107 OSLO

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Grunnmedisin - Årsenhet:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!