Vis studentum.no som: Mobil

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Bjørknes Høyskole
Sammendrag
Heltid
Ulike muligheter, benytt kontaktskjema
Master, 2 år
Ja
Kontakt Bjørknes Høyskole
Brno, Praha

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia - Bjørknes Høyskole

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Ønsker du å ta medisin-, veterinær- eller tannlegestudier i utlandet? Tsjekkia har i den siste tiden blitt er svært populært studiemål for norske studenter. Dette vakre landet ligger midt i Europa, og har for få år siden skilt seg fra søsterlandet Slovakia og blitt medlem av EU.

Bjørknes Høyskole hjelper deg med informasjon og søknadspapirer og loser deg trygt frem til opptaksprøven. Slik kan du konsentrere deg om det faglige. I Tsjekkia kan du studere medisin, veterinærmedisin og tannlege.

Forberedelseskurs på Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole arrangerer forberedelseskurs i april/mai 2014 innen kjemi, biologi og engelsk fagterminologi slik at du blir best mulig forberedt til opptaksprøvene.

Å studere i Tsjekkia

Med sin vakre arkitektur har Praha mye å by på. Landet har vakkert landskap, god mat, gjestfrihet, natur – listen er lang. Tsjekkia har også en lang tradisjon innen kultur, litteratur og film. Det er lett å leve i Tsjekkia og godt å være student i nye og moderne lokaler. I Brno kan du studere medisin og veterinærmedisin, og i Praha kan du også studere medisin.

For kontakt eller mer informasjon om Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

For å komme inn må du søke online  til Bjørknes Høyskole og bestå en opptaksprøve som tester deg i biologi og kjemi (og i tillegg fysikk for medisinstudenter). Prøven holdes i Oslo. Opptaksprøven er gratis for medisinstudier på Masaryk i Tsjekkia, men koster 50 EURO for  Charles University i Praha og søknadsavgiften på kr 1600 må være betalt innen du møter til opptaksprøve.

Merk at søknadsavgiften ikke refunderes selv om du skulle velge å utsette/ikke møte til opptaksprøven.

Studiefakta, Tittel m.m

Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia

Kostnader

Medisinstudier i Tsjekkia

Masaryk University, Faculty of Medicine, BrnoSøknadsavgift kr 1600, gratis opptaksprøve. Skriftllig prøve som tester deg i biologi, kjemi samt fysikk eller matte (du velger).

Charles University, First Faculty of Medicine, Praha: Søknadsavgift kr 1600, 50 EURO for opptaksprøven. Skriftlig prøve som tester deg i biologi, kjemi og fysikk eller matte ( ca 4 timer).

Veterinærstudier i Tsjekkia 

University of Veterinary and Pharmaceutical Sciences, Brno: Søknadsavgift kr 1600. Gratis opptaksprøve. Skriftlig prøve, tester deg i biologi og kjemi (ca 3  timer).

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Bjørknes Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Bjørknes Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett, eller gjennom oss i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag til samfunnsfag og internasjonale studier. Her tilbys alt fra enkeltemner til bachelorgrader, og du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi og medisinstudier.

Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, noe som verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver. Hva med ett år i Oslo og to i USA på vårt 1+ 2 American Bachelor program? Her er mulighetene mange!

Utdanninger på høyskolen i Oslo

Campusen i Oslo finner du sentralt i byen, ikke langt fra urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Bjørknes Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene, fadderstyret osv. Vi ønsker flere engasjerte studenter, og hos oss forsvinner du ikke i mengden. Når du senere skal søke jobb vil du ikke angre på at du har mer enn et vitnemål og vise til!

Nettstudier ved Bjørknes Høyskole

Det kan være flere grunner til at internett er det ideelle studiestedet for deg. Kanskje ønsker du å starte utenom de ordinære oppstartdatoene, kanskje ønsker du å bli ferdig raskere enn vanlig, eller kanskje er det åpenbare geografiske forhold som gjør e-læring ideelt for deg. Du vil få din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele får du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og interaktive kollokvie-grupper, for å nevne noe.

På nettstudiene er det ingen søknadsfrist, og du kan starte når du vil!

 Se oversikten over Bjørknes sine nettstudier her

Studier i utlandet gjennom Bjørknes

Ønsker du å ta hele utdanningen din i utlandet? Bjørknes Høyskole samarbeider med over 20 universiteter i utlandet, og hjelper reiselystne studenter med å gjøre rett valg! Her får du gratis rådgivning enten per telefon eller personlig i våre lokaler på Lovisenberg i Oslo. Videre hjelper vi deg med søknadsprosessen og følger deg gjennom søknadsprosessen og frem til avreise. Alle skolens samarbeidsuniversiteter er godkjente for støtte hos Lånekassen. 

Velg mellom Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn.

 Se oversikten over Bjørknes sine utenlandsstudier her

Vis alle utdanninger fra Bjørknes Høyskole

Kontaktinformasjon til Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisin- veterinær- og tannlegestudier i Tsjekkia:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!