Vis studentum.no som: Mobil

Utdanning i Aurland

Utdanning i Aurland

Aurland kan tilby fantastiske friluftsaktiviteter, en trollbindende natur, fjorder og en utsikt som vil ta pusten fra deg. Her finner du også finne et av verdens lengste tunneler - Lærdalstunnelen slynger seg gjennom Aurland og Lærdal med sine 24 509 km.

Viser 1-2 av 2 treff
Søkeresultat Utdanningstype Sted
Landbruk
Sogn Jord- og Hagebruksskule
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Aurland, Norge
På Landbruk Vg3 inngår fagene plante- og husdyrproduksjon, gårdsdrift, utmark og kulturlandskap samt valgfrie programfag. Plante- og husdyrproduksjon Dette faget...
Landbruk og gartnernæring
Sogn Jord- og Hagebruksskule
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Aurland, Norge
På Landbruk og gartnernæring VG2 har du fag om produksjon og tjenesteyting, samt forvaltning og drift. Det er også en...
Viser 1-2 av 2 treff
 

Ta en utdanning i Aurland

Aurland kan tilby fantastiske friluftsaktiviteter, en trollbindende natur, fjorder og en utsikt som vil ta pusten fra deg. Her finner du også finne et av verdens lengste tunneler - Lærdalstunnelen slynger seg gjennom Aurland og Lærdal med sine 24 509 km. Hvis du er et turmenneske må du i løpet av Aurlands oppholdet ditt oppleve Aurlandsdalen som en gang i tiden var hovedveien mellom øst- og vest-Norge. I Aurlandsdalen kan du gå på tur i et landskap som kan være tatt ut ifra eventyrene til Asbjørnsen og Moe, og når du trenger å ta deg en pust i bakken kan du nyte stillheten i ro eller ta deg inn på en fjellstue.  

Aurland som studiested

Uansett årstid er fjordlandskapet vakkert og Aurland er lett tilkommelig året rundt. Du kan enkelt ta toget, ekspress bussen eller kjøre selv til Aurland. I april/mai månedene er fjellene fortsatt dekket av et hvitt snøteppe men nederst i fjorden kan du se at Aurland begynner å kle av seg vinterdrakten og forberede seg for våren, denne tiden mener de fleste er den beste tiden å oppleve Aurland. Aurland som studiested er perfekt for deg som ønsker å studere omringet av en fortryllende natur og norsk fjellluft. Her vil du oppleve akkurat hva resten av verden forbinder med Norge - et eventyrlandskap. Aurland må besøkes av alle enten om du er en naturelskere eller bare vil nyte noe av det beste Norge har å by på.

Aurland - Aurlandsfjorden, Aurlandsdalen og tursko