Utdanning i Asker

Asker - et mangfoldig sted

Asker er en kommune vest i Akershus, og en av forstadskommunene til Oslo. Mange dagpendler mellom Oslo og Asker for jobb eller studier, ettersom det er god togforbindelse mellom de to kommunene. Her finner du en oversikt over studietilbud i Asker kommune.
Viser 1-20 av 28 treff
Les om hvordan vi sorterer resultatene
Vil du vite mer om hvordan vi sorterer våre søkeresultater? Les mer om hvordan vi rangerer utdanninger i søkeresultatet.
Viser 1-20 av 28 treff
1
2

Ta en utdanning i Asker

Det er også en annen side av Asker enn bare skog og mark. Asker har et yrende byliv med utallige nattklubber, restauranter og cafèer. Et stort shoppingsenter pryder midten av Asker sentrum, med det hotteste innen moteverden. Det er også en stor sportslig interesse i Asker, der Askerhallen er grunnsteinen i mye av aktivitetene.

Kulturliv

Den kulturelle aktiviteten er stor i Asker, og hovedattraksjonen er Asker museum som ligger i "kunstnerdalen", og Skaugum som er kongefamiliens private eiendom. Barnetoget rundt Skaugum på 17.mai, er en tradisjonsrik og flott begivenhet der kongefamilien hvert år står på trammen og vinker.

Kollektivtransport

Det er enkelt å ta seg til og fra Asker. Den nyutbygde tunellen mellom sandvika og Asker, gjør at togtiden fra Oslo - Asker kuttes ned med opp til 10 minutter. Flytoget har sin ende og startstasjon i Asker.

Bomuligheter

Det er mange muligheter for leie og kjøp av hybel og leiligheter i Asker. Studenter kan også ta kontakt med Asker Kommune for informasjon om bolig og bomuligheter.

Studier i Asker

>> Studietilbud i Asker

Sammenlign
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!