Bachelor

Økonomi og administrasjon bachelor

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Økonomi og administrasjon bachelor

Bachelorstudiet i økonomi og administrasjon på Handelshøgskolen ved UiS gir deg innføring i fag som strategi, ledelse, regnskap og bedriftsøkonomi, markedsføring, matematikk, metode og statistikk, investeringer og samfunnsøkonomi.

Du får gjennom studiet øve opp evnen til kritisk og systematisk tenking og forståelse for økonomiske problemstillinger. For å gi det beste grunnlaget for de analytiske delene av studiet, får du grunnleggende innsikt i matematiske og samfunnsvitenskapelige metoder. Gjennom studiet vil du lære å bruke ulike data og analyseverktøy, samt jobbe i team og lage presentasjoner og formidle disse digitalt og til medstudenter og forelesere.

Denne bachelorgraden er relevant for følgende 2-årige mastergrader: Digitale samfunn og sosiale transformasjoner Endringsledelse, Energi, miljø og samfunn, Regnskap og revisjon, Risk Analysis, spesialisering i Risk Governance, Samfunnssikkerhet, Service Leadership in International Business og Økonomi og administrasjon.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Stavanger
Universitetet i Stavanger
Stavanger

Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger (UiS) har 12.000 studenter og 1600 ansatte. UiS skal ha en innovativ og internasjonal profil og være en drivkraft i kunnskapsutviklingen og endringsprosesser i samfunnet. UiS ligger i den mest attraktive regionen i landet, med 300.000 innbyggere....

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Stavanger

Highlights