Økonomi og administrasjon bachelor

Universitetet i Stavanger
Sammendrag
Bachelor
Stavanger
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen
Høst
Klasserom

Økonomi og administrasjon bachelor

Det er behov for økonomer i alle fagfelt, og dette studiet er perfekt for deg som ønsker gode og allsidige muligheter på arbeidsmarkedet. Etter endt utdannelse vil du være kvalifisert til økonomiske og administrative arbeidsoppgaver i privat næringsliv, organisasjoner og offentlig sektor.

Bachelorstudiet økonomi og administrasjon på Handelshøgskolen ved UiS gir deg innføring i fag som strategi, ledelse, regnskap og bedriftsøkonomi, markedsføring, matematikk, statistikk, investeringer og samfunnsøkonomi.

Du får gjennom studiet øve opp evnen til kritisk og systematisk tenking og forståelse for økonomiske problemstillinger. For å gi det beste grunnlaget for de analytiske delene av studiet, får du grunnleggende innsikt i matematiske og statistiske metoder. Gjennom studiet vil du lære å bruke ulike data og analyseverktøy, samt jobbe i team og lage presentasjoner og formidle disse digitalt og til medstudenter og forelesere.

Etter fullført bachelorgrad kan du også studere videre til å bli siviløkonom ved å ta en toårig mastergrad i økonomi og administrasjon. Les mer om siviløkonomistudiet på Handelshøgskolen ved UiS her.

Kontaktinformasjon til Universitetet i Stavanger

Universitetet i Stavanger

Stavanger

Tlf: 51 83 10 00
Fax 51 83 10 50

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!