Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy

Schiller International University
Sammendrag
Bachelor
Heidelberg, Madrid, Nettstudier, Paris
40 måneder
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom, Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
Oppstart hele året

Heidelberg
Oppstart hele året

Madrid
Oppstart hele året

Paris
Oppstart hele året

Om utdanningen

Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy

Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy

Bachelor i internasjonale relasjoner og diplomati

Bli en endringsleder i det internasjonale arbeidsmarkedet og bygg en karriere innen politikk, næringsliv, journalistikk og mye mer.

Politiske og økonomiske problemer overskrider ofte nasjonale grenser, og omfatter både vitenskapelige, teknologiske, kulturelle og humanitære utfordringer. Dette programmet utstyrer studentene med ekspertisen de trenger for å oppnå en karriere innen politikk, næringsliv eller journalistikk, i internasjonale organisasjoner eller juridiske byråer, eller for ta videre utdanning i statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Studentene starter med studiekurs i liberal arts for å få et solid grunnlag i historie, økonomi, statsvitenskap og internasjonale relasjoner. I løpet av de to siste studieårene vil studentene få bruke sine analytiske ferdigheter i casestudier, debatter og ekskursjoner.

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 120 American Credits

Med fullført bachelor i internasjonale relasjoner og diplomati vil du:

  • Ha lært om konsepter og ideer innen internasjonale relasjoner, og kunne håndtere reelle situasjoner som oppstår i dette feltet
  • Ha tilegnet deg kompetanse til å kommunisere både muntlig og skriftlig innen ulike kunnskapsområder
  • Være dyktig i å analysere og bruke kritisk tenkning i spørsmål knyttet til internasjonale relasjoner og diplomati
  • Trives og arbeide effektivt i flerkulturelle og internasjonale miljøer
  • Utføre alt arbeid med en kulturell følsomhet. Dette fordi utdanningen gir internasjonal erfaring fra flere ulike land, og fordi Schiller International University er et 100% mangfoldig samfunn.

Ulike undervisningsmuligheter

Studiet tilbys som:

  • Klasseromsundervisning
  • Kombinert klasseroms- og nettundervisning eller fulltids nettundervisning

Graden tilbys på campusene i Madrid, Paris, og Heidelberg (klasseromsundervisning) samt gjennom våre virtuelle klasserom (kombinert eller fulltid). Schiller International University tillater studentene og overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng eller progresjon. Dette for å fullføre utdanningen med reell flerkulturell livserfaring, utmerkede akademiske kunnskaper og solide humanistiske verdier. 

Kostnader

  • European campuses fee: €15,400
  • Online fee: $17,700

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!