Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy

Schiller International University
Sammendrag
Bachelor
Heidelberg, Madrid, Nettstudier, Paris
4 år
Heltid
Kontakt lånekassen
15 400 EUR, 8 550 USD
Søknadsfrist: Løpende opptak
Klasserom, Nettstudier

Startdatoer
Heidelberg
15 400 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Madrid
15 400 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Paris
15 400 EUR
Flere muligheter, høst og vår

Nettstudier
8 550 USD
Flere muligheter, høst og vår

Om utdanningen

Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy

Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy

Bachelor i internasjonale relasjoner og diplomati

Bli en endringsleder i det internasjonale arbeidsmarkedet og bygg en karriere innen politikk, næringsliv, journalistikk og mye mer.

Om utdanningen

Politiske og økonomiske problemer overskrider ofte nasjonale grenser, og omfatter både vitenskapelige, teknologiske, kulturelle og humanitære utfordringer. Dette programmet utstyrer studentene med ekspertisen de trenger for å oppnå en karriere innen politikk, næringsliv eller journalistikk, i internasjonale organisasjoner eller juridiske byråer, eller for ta videre utdanning i statsvitenskap og internasjonale relasjoner. Studentene starter med studiekurs i liberal arts for å få et solid grunnlag i historie, økonomi, statsvitenskap og internasjonale relasjoner. I løpet av de to siste studieårene vil studentene få bruke sine analytiske ferdigheter i casestudier, debatter og ekskursjoner.

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Med fullført bachelor i internasjonale relasjoner og diplomati vil du:

 • Ha lært om konsepter og ideer innen internasjonale relasjoner, og kunne håndtere reelle situasjoner som oppstår i dette feltet
 • Ha tilegnet deg kompetanse til å kommunisere både muntlig og skriftlig innen ulike kunnskapsområder
 • Være dyktig i å analysere og bruke kritisk tenkning i spørsmål knyttet til internasjonale relasjoner og diplomati
 • Trives og arbeide effektivt i flerkulturelle og internasjonale miljøer
 • Utføre alt arbeid med en kulturell følsomhet. Dette fordi utdanningen gir internasjonal erfaring fra flere ulike land, og fordi Schiller International University er et 100% mangfoldig samfunn.

Opptakskrav/Søknad

Søknadsprosessen

 1. Fyll inn søknaden
 2. Betal søknadsavgiften
 3. Fullfør intervjuet
  Intervjuet med opptaksrepresentanten gir mulighet til å stille spørsmål, definere pedagogiske og faglige mål og om graden vil møte dine behov.
 4. Send inn alle nødvendige dokumenter
  Dette inkluderer utskrifter, passdokumentasjon, bevis på engelskkunnskaper, motivasjonsbrev o.l.
 5. Når du bli akseptert, vil du motta en akseptpakke
  For studenter som trenger VISA, vil du motta kopi av betinget akseptbrev, sammen med faktura for første semester. Når den er betalt vil du motta akseptbrevet og akseptpakken. 

Ulike undervisningsmuligheter

Bachelor of Arts in International Relations and Diplomacy (240 ECTS).

Graden tilbys på campusene i Madrid, Paris, og Heidelberg (klasseromsundervisning) samt gjennom våre virtuelle klasserom (kombinert eller fulltid). Schiller International University tillater studentene og overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng eller progresjon. Dette for å fullføre utdanningen med reell flerkulturell livserfaring, utmerkede akademiske kunnskaper og solide humanistiske verdier. 

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

Schiller International University

Vi er Schiller International University, et nytt utdanningsformat som er rettet mot mennesker som forstår at det å orientere seg i en global verden krever globale ferdigheter.

Gjennom våre fire internasjonale studiesteder tilbyr vi studentene global utdanning. En erfaringsbasert læringsmodell vil gi studentene en godkjent grad, både i USA og Europa, og oppleve globalt mangfold ved at studentene har mulighet til å bo og studere i opptil fire ulike land i løpet av studietiden. Dette vil gi studentene økte muligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet ved å bygge og utvikle sin personlige karriere med fokus på lederskap og et internasjonalt tankesett for å kunne oppnå global suksess. 

Studiested

Universitetet har fire ulike internasjonale campuser i fire ulike land (USA, Spania, Frankrike og Tyskland). De legger stor vekt på at studentene skal ha muligheten til å utvikle kunnskap om globalt mangfold og utforske potensielle karrieremuligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet. Derfor oppfordrer universitetet studentene til å ta utdanningen sin på flere av de ulike campusene i løpet av studietiden sin.

Akkreditering

Universitetet tilbyr grader som er godkjent i både USA og Europa, samt ulike autoritære anerkjennelser over hele verden. I tillegg til at universitetet er godkjent i USA, blir studentene tilbudt et europeisk vitnemål fra University of Roehampton i Storbritannia. Dette gir studentene muligheten til å spesialisere seg innenfor ulike markedsområder gjennom samarbeid med ulike industriledere. 

Læringsmetode

Læringsmodellen universitetet benytter seg av er en såkalt ett-fag-per-måned metode, som gjør at du lærer på en fokusert og strukturert måte og kan bruke din kunnskap til å forstå den globale virkeligheten. Universitetet benytter også erfaringsbasert læring, slik at du får anvendt teoretiske opparbeidede kunnskaper i reelle utfordringer og etablere et bredt ferdighetsgrunnlag.

Opplevelse

Som student ved Schiller Intrernational University har du mulighet til å teste ulike fagalterntiver før du bestemmer hva slags fag du ønsker å kombinere for å sette et personlig preg på utdanningen din. I tillegg har universitetet personlige veiledere og en stipendordning som gir studentene mulighet til en-til-en samtaler for å nå sine egne mål.

Karrieremuligheter

Universitetet tilbyr ulike mentorprogram, samarbeidspartnere og bedriftsinterne programmer for å øke studentenes muligheter på det internasjonale arbeidsmarkedet og for å etablere et globalt tankesett. Universitetet har fokus på et globalt arbeidsnettverk som hjelper studenter, fagfolk og bedrifter som står overfor ulike utfordringer. Dette gir dem muligheten til å bygge et internasjonalt nettverk, øke sine ferdigheter og få tilgang på aktuelle behov i arbeidsmarkedet. 

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 001 877 298 9078


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree in International Relations & Diplomacy:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!