Master

Statsvitenskap og ledelse

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Statsvitenskap og ledelse

Stadig hører vi om reformer og omstillinger i både statlige og private virksomheter, frivillig sektor og internasjonalt. Store virksomheter som sykehus og universiteter/høyskoler reorganiseres, og kommune- og fylkesstrukturen er i endring. Norges forhold til overnasjonale organer som EU, FN og NATO må stadig justeres. Masterstudiet i statsvitenskap og ledelse passer for deg som er interessert i å forstå hvorfor og hvordan slike endringsprosesser blir gjennomført. Masterprogrammet tilbyr to spesialiseringer:

Studiet gir deg kunnskap og kompetanse til å påta deg lederoppgaver og andre selvstendige stillinger i offentlig, frivillig og privat sektor. Du får grunnleggende kompetanse til å arbeide med omstillingsarbeid i arbeidslivet. Kandidater fra studiet går ut i et arbeidsmarked med varierte og interessante stillinger med blant annet administrative oppgaver, saksbehandling, analysearbeid og forsknings- og utredningsarbeid på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights