Vis studentum.no som: Mobil

Danser heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
40 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 26. august - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Heltidsutdanning i dans

studere dans på kulturama

Danseutdanning på heltid

Kulturamas heltidsutdanning i dans er en utdanning for deg som elsker å uttrykke deg gjennom dans og vil leve og puste dans i ett intensivt år. Du vil få omfattende dansetrening i ballett, jazz, moderne dans, hip-hop og rytmikk. Du vil med andre ord få en unik bredde og en fordypning som forbereder deg for videre studier.

Utdanningens innhold

Parallellt med dansetreningen vil du få arbeide i ulike prosjekter. Et slikt prosjekt kan blant annet være å arbeide med studenter fra Kulturamas andre estetiske utdanninger.

Du vil få arbeide med oppgaver, både individuelt og i grupper, under veiledning av dine pedagoger. Selvstudier og egen skaping er også en viktig del av utdanningen. Derfor finnes det hver uke disponibel tid som du som student kan bruke til egen trening, koreografering, forberedelser, analyse og refleksjon.

Danseutdanning som gir merverdi

Søkerne på Kulturamas danseutdanninger er blivende dansekunstnere fra hele Sverige og Norden. Utdanningen kan sees som et startskudd for en videre profesjonell dansekarriere, videreutdanning i dans eller annen scenisk virksomhet.

På Kulturama finner det også en unik mulighet til grenseoverskridende samarbeid, ettersom skolen også driver utdanning for musikere, sangere, musikkprodusenter, singer/songwriters, filmskapere og fotografer. Å arbeide sammen i ulike prosjekter, er å bygge nettverk for fremtiden.

Etter utdanningen kan du søke deg videre til høyere utdanninger som blant annet DOCH (Dans- och Cirkushögskolan) og Balettakademien i Sverige.

Opptakskrav/Søknad

Kulturama holder audition/opptaksprøve for søkerne til studiet. Det finnes mulighet for digital audition. Kontakt Kulturama for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet danseutdanning (40 uker)

Kostnader

46 200 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Danser heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Tlf: +46-(0)10-157 61 00
www.kulturama.se

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Danser heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!