Vis studentum.no som: Mobil

Danser heltid

Kulturama
Sammendrag
Heltid
40 uker
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Oppstart: 24.08.2020 - Stockholm
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Heltidsutdanning i dans

studere dans på kulturama

Danseutdanning på heltid

Kulturamas danseutdanning på heltid retter seg mot deg som elsker å uttrykke deg gjennom dans og drømmer om en fremtid som danser. Her får du grunnleggende og omfattende dansetrening innen ballett, jazz, moderne dans og hip-hop. Vi går gjennom alt fra teknikktrening til rytmikk og tolkning. Utdanningen er starten på en videre profesjonell dansekarriere, videreutdanning i dans eller annen scenisk virksomhet.

undervisning på kulturama

Parallellt med dansetreningen arbeider du med ulike oppgaver under veiledning av dine pedagoger — både individuelt og i grupper. Selvstudier og egen skaping er en viktig del av utdanningen. Hver uke er det derfor satt av tid som du kan disponere til egen trening, koreografi, forberedelser, analyse og refleksjon.

Du vil også få mulighet til å selv koreografere, og på denne måten få arbeide med ditt personlige uttrykk.

Lærerteamet på Kulturama består av erfarne og engasjerte dansepedagoger som selv er yrkesvirksomme som dansere og koreografer ved siden av sin undervisning. Utifra dine personlige forutsetninger vil de utfordre deg og sørge for at du utvikles som danser, både individuelt og i ensemble.

Sceniske produksjoner

En viktig del i Kulturamas danseutdanning er at du får arbeide med og møte publikum i profesjonelle forestillinger. Vårt produksjonsteam med profesjonelle lys- og lydteknikere, sammen med Kulturamahusets egne scener, gjør at våre offentlige forestillinger blir noe utover det vanlige. Vi får også regelmessig forespørsler fra eksterne samarbeidspartnere om prosjekter som du vil få medvirke i.

Fremtid for Kulturamas studenter

Etter avsluttet utdanning vil du være godt rustet til å søke deg videre til høyere utdanning som for eksempel DOCH (Dans- och Cirkushögskolan) og Balettakademin.

Opptakskrav/Søknad

Kulturama holder audition/opptaksprøve for søkerne til studiet. Det finnes mulighet for digital audition. Kontakt Kulturama for mer informasjon.

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet danseutdanning (40 uker)

Kostnader

41 200 SEK per semester

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Danser heltid.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Kulturama

kulturama

Kulturama – Ta steget mot din kreative framtid

Er du interessert i teater, musikk, dans, foto eller film? Kulturama er Nordens største senter for estetiske utdanninger og kurs. Skolen har 40 års erfaring med utdanning innen samtlige estetiske retninger. 

Utdanningene innen Dans, Musikal og Teater er et springbrett til høyskoler og gir muligheten til å utøve et yrke som du virkelig brenner for. Film- og Fotoutdanningene, samt utdanningene innen Sang, Musikk og Musikkproduksjon, tar deg ofte direkte ut i yrkeslivet.

Om du ser på operaens store scener rundt om i verden, vil du finne flere av Kulturamas tidligere studenter som ledende stjerner. På Kulturamas operautdanning velger du det uttrykket som best passer deg.

Spesialist på estetiske utdannelser

Kulturama er spesialist på estetiske utdannelser og tilbyr en rekke utdannelser innen:

  • Dans, Teater, Musikal
  • Foto, Film
  • Klassisk sang, Opera
  • Sang, Låtskriving
  • Musikk, Musikkproduksjon

Finn din styrke som artist

Kulturamas mål er at du skal vokse og blomstre til den artisten du har forutsetninger og mulighet til å bli. Dette ved å utvikle det personlige uttrykket ditt, gi deg høye tekniske ferdigheter, samt gi deg en solid teoretisk bakgrunn. Du vil finne dine styrker som artist, og du vil få verktøy og nettverk for fremtiden. Kulturama virkeliggjør drømmen din!

Fulltidsutdannelse med rett til lån og stipend

Alle utdannelsene står under statlig tilsyn og du har rett til lån og stipend. Studiene løper fra ett til to år og er bindende for ett år om gangen.

Vis alle utdanninger fra Kulturama

Kontaktinformasjon til Kulturama

Kulturama

Virkesvägen 21, Box 191 93
104 32 Stockholm

Tlf: +46-(0)10-157 61 00
www.kulturama.se

Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Danser heltid:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!