Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i dansekunst og koreografi

Høyskolen for dansekunst
Sammendrag
Bachelor
Oslo
3 år
Heltid
August 2022
Klasserom

Bachelor i dansekunst og koreografi

På Høyskolen for dansekunst utdannes du til å bli en dansekunstner som både kan jobbe som danser og koreograf. I tillegg lærer du å produsere dine egne forestillinger.‍Vår bachelor i dansekunst og koreografi er en 3-årig kunstutdanning med hovedvekt på utøvende og skapende dans, og koreografisk praksis og tenkning.

Med noen av landets fremste dansekunstpedagoger i spissen, tilbyr Høyskolen for dansekunst en utdanning for dagens og morgendagens dansekunstnere.Som student på Høyskolen for dansekunst kan du forvente deg en variert og meningsfylt dansehverdag. Vi tar utgangspunkt i din unikhet, ditt potensial og hvordan akkurat du kan og vil danse. Derfor vil du være sterkt medvirkende i din egen utvikling, og du vil oppleve å bli hørt, sett og tatt på alvor og støttet i den retningen du ønsker å gå.

På skolen får du lære en bredde av danseferdigheter- og teknikker som gir deg trygghet i din egen kropp og eierskap til ditt eget bevegelsesuttrykk. Du får også fordype deg i koreografifaget der øvelser og oppgaver hjelper deg til å strekke deg utover din egen komfortsone slik at du kan skape noe unikt og personlig.I løpet av studietiden gjør du mange forestillingsprosjekter. Du vil få oppgaver som omfavner alt fra det å jobbe solo, duo, trio og i større gruppe og utvikle verktøy til å arbeide med lys, musikk, kostyme, objekt og stemme. Du vil få erfaring med å skape og vise forestillinger for scene/sal, stedsspesifikt og med forskjellige målgrupper.

I prosjektene vil du og de du jobber sammen med i stor grad bestemme hva prosjektene skal handle om og hvilken form de skal ha. Det blir gitt god og trygg veiledning i alle fasene av den kunstneriske prosessen, fra idé til forestilling. Som student ved Høyskolen ved dansekunst utdannes du til å bli en selvstendig dansekunstner som etter utdanning kan jobbe både med egne prosjekter og idéer, og samarbeide med andre i kunstneriske prosjekter.

Høyskolen for dansekunst

Bachelor i dansekunst og koreografisk tenkning

Studietilbudet Bachelor i dansekunst og koreografisk tenkning fører frem til en treårig eksamen i dansekunst og koreografisk tenkning på lavere grads nivå. Studietilbudet er en kunstutdanning med hovedvekt på utøvende og skapende dans, og koreografisk praksis og tenkning.

Vis alle utdanninger fra Høyskolen for dansekunst

Kontaktinformasjon til Høyskolen for dansekunst

Høyskolen for dansekunst

Marstrandgata 8
0566 Oslo

Tlf: 90113896

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Ofte stilte spørsmål
Høyskolen for dansekunst

Førsteamanuensis i dans og ledere av Høyskolen for Dansekunst, Camilla Myhre og Caroline Wahlström Nesse, svarer på spørsmål om bachelorstudiet ved skolen.

Les mer