Vis studentum.no som: Mobil

Programvareutvikling - Master

IT Universitetet i København
Sammendrag
Heltid
2 år
Master, 2 år
Oppstart: Høst og vår - København
Søknadsfrist: Se søknadsfrist nederst på siden
Ja

Programvareutvikling - Master

Master i programvareutvikling og teknologi - IT-universitetet i København

Master i programvareutvikling og teknologi

Master i Programvareutvikling og teknologi ved IT-Universitetet i København er et moderne studieprogram med sterk relevans for industrien. Studiet bygger på "up-to-date" teori og nære forbindelser med moderne programvareforskning. 

Masterprogrammet varer i to år, hvor du lærer å designe, utvikle og opprettholde høy kvalitet på programvare i et mangfoldig og globalt distribuert miljø.

Studiet er åpent både for studenter med lavere grad i informatikk eller programvareutvikling og for kandidater fra andre fagområder. Enten du har bachelor i informatikk eller innen eksempelvis næringsliv og markedsføring, vil ITU hjelpe deg med å få økt spisskompetanse innen forskning og vitenskap om programvare.

Du kan velge mellom to ulike opptaksområder avhengig av om du har en IT-relatert bakgrunn eller ikke:

  • Design 
  • Advanced Computing 

Les mer om Master i Programvareutvikling

Design er rettet mot studenter som ikke har en IT-relatert utdanning. Du får supplert din eksisterende erfaring fra din bachelorgrad med ferdigheter innen programvareutvikling, for å skape en unik tverrfaglig blanding. Dette er et teknisk program, så du vil lære å anvende matematisk modellering og logiske resonnementer i studiene.

Advanced Computing er rettet mot studenter som har en bachelorgrad i programvareutvikling eller i et beslektet område, for eksempel informatikk eller datateknikk. Med tidligere erfaring i programmering og utvikling av programvare, får du her muligheten til å designe ditt eget studie tilpasset deg og dine kvalifikasjoner. Advanced Computing forbereder deg til å arbeide i kjernen av programvareutvikling-industrien, hvor du kan bidra til utvikling av ny programvareteknologi og nye verktøy.

Søknadsfrist

Høstsemester: 1. april (for alle)
Vårsemester: 1. november for EU/EØS-borgere – 1. oktober for ikke-EU/EØS-borgere

Opptakskrav/Søknad

  • Bachelor eller tilsvarende grad
  • Hvis du har bachelorgrad fra et land utenfor EU/EØS, bør graden være innenfor ingeniørfag eller lignende 
  • Engelsk tilsvarende dansk B-nivå

Studiefakta, Tittel m.m

Mastergrad (Master of Science)

Kostnader

EU/EØS-borgere (inkludert borgere fra de nordiske landene) betaler ikke skolepenger. Ikke-EU/EØS-borgere må betale skolepenger.

IT Universitetet i København

IT-universitetet i København / IT University in Copenhagen

IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København er en selvstendig pedagogisk og forskningsinstitusjon, dedikert til den digitale verden. Universitetet tilbyr moderne IT-studier og forskning på høyeste akademiske nivå.

IT-Universitetet har rundt 2500 studenter med svært ulik bakgrunn og nasjonaliteter. Her tilbys studieprogrammer av høy kvalitet og et studiemiljø med den nyeste forskningen innen digital kommunikasjon, næringsliv og utvikling av programvare og spill. Alle studieprogrammene er forskningsbasert, og universitetet har rundt 70 heltidsansatte forskere, 50 eksterne forelesere og 65 doktorgradsstudenter.

IT-Universitetet i København fokuserer på å kombinere teori med en praktisk rettet orientering, for å gi elevene en følelse av hva de er i stand til å skape med sin kunnskap. Internasjonale studenter utgjør ca ¼ av studentene. Mangfoldet av evenes ulike nasjonaliteter og utdanningsbakgrunn er en stor ressurs for studieprogrammene og studiemiljøet.

Les mer om IT-Universitetet i København

Mål og visjon

IT-Universitetet i København har som mål å levere internasjonalt forent undervisning og forskning, som gjør Danmark usedvanlig dyktig til å skape verdig med IT. Undervisning og forskning i informasjonsteknologi omfatter all akademisk aktivitet som vedrører datamaskiner. Universitetet er et fremragende eksempel på at små universiteter kan oppnå verdensklasse, både hva angår faglig nivå og verdiskapelse, gjennom å være innovative og globalt interaktive.

Studieprogram på IT-universitet i København

Som internasjonal student på IT-universitetet i København kan du velge mellom følgende studieprogrammer:

Global Business Informatics – Bachelor
Dataspill (teknologi og design eller spillteori) – Master
Digital Innovasjon & Ledelse – Master
Programvareutvikling og teknologi – Master 

Du kan også velge å ta deler av studiet ditt (utveksling) på Bachelor i Digitale medier og design.

Vis alle utdanninger fra IT Universitetet i København

Kontaktinformasjon til IT Universitetet i København

IT Universitetet i København

Rued Langgaards Vej 7
2300 København

Tlf: 7218 5000
www.itu.dk

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Developer - MSc in Software Deve...

In her job as a developer in the CARE department at KMD, Lise is a back-end developer on an app used by Danish home care workers.

Les mer