Vis studentum.no som: Mobil

Teknologihøgskole med programmering, roboter og gaming

Odder Højskole
Sammendrag
Heltid
Varierende lengde
Universitet og høgskole
Oppstart: Kontakt skolen for mer informasjon - Odder
Kontakt lånekassen

Teknologihøgskole med programmering, roboter og gaming

teknologihøgskole

Teknologihøgskole med programmering, roboter og gaming

IT og datateknologi er overalt rundt oss. I telefoner, biler, spill, roboter, i fritids-, studie- og arbeidsliv - i vår hverdag. 

Hvis du vil forstå teknologi, og kunne mestre den, må du se på hva programmering er og hva den kan gjøre. Du må få kunnskap om de grunnleggende byggesteinene. På Odder Højskoles teknologilinje får du forståelse for programmering, robotikk, dataspill, teknologi og design.

 • Algoritmisk tenking
 • Robotikk
 • Dataspill og eSport
 • Input / output
 • App-design
 • Datastruktur

OH! Tech kan være stedet der du starter fremtiden din, og hvor du hjelper med å utvikle fremtiden for alle andre. Du kan velge hvert av de fire fagene på Oh! Tech, eller du kan velge noen av dem og deretter sette det sammen med noen av de mange andre fagene på Odder Højskole.

Studiet består av fire fag

På OH! Tech har vi fire fag. Du kan velge alle fire eller bare velge noen stykker og deretter blande dem med en rekke av de andre fagene på høgskolen.

 • OH! Tech

På teknologiskolens hovedfag OH! Tech jobber vi med all slags teknologi, praktisk, metodisk og teoretisk. Vi tar på oss briller for fremtiden og diskuterer hvilke problemer teknologien skaper og hvilke den løser.

 • Programmering

I "programmering" jobber vi med konsepter som variabler, algoritmer, input / output, mikrodatamaskiner og interaksjoner mellom digitale enheter og den fysiske verdenen.

 • Roboter og kunstig intelligens

I emnet Robots & Art Intelligence vil du få innsikt i teknologiske kvantesprang og kunnskap om fremtidig forskning. Kort sagt, her møter du din egen fremtid. Vi analyserer og debatterer utviklingen i blant annet. roboter, AI og forventet levealder. Vi er i forkant med robotteknologi, både når det gjelder teknologiske fremskritt og tankesett som driver utvikling.

 • Spillutvikling

Spillutvikling er temaet hvor vi tilbringer en hel uke med å håndtere dataspill og spill. Vi stiller spørsmålet: Hva er det som gjør et godt dataspill? Og vi søker svaret ved å studere (og spille) en rekke forskjellige typer dataspill. 

For kontakt eller mer informasjon om Teknologihøgskole med programmering, roboter og gaming, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt skolen for informasjon om opptakskrav.

Kostnader

Oppholdet koster høsten 2020: DKK 1445/1595 per person. uke for dobbeltrom + 50 kroner i kulturpenger. (Prisen på 1445 DKK gjelder for våre eldre rom på 50-tallet. Her er et begrenset antall).

Oppholdet koster våren 2021: DKK 1445/1595 per person. uke for dobbeltrom + 50 kroner i kulturpenger. (Prisen på 1445 DKK gjelder for våre eldre rom på 50-tallet. Her er et begrenset antall)

 • Prisen dekker undervisning, reise og overnatting. Kulturpengene dekker teater, foredrag og andre arrangementer.
 • Enkeltrom koster 400 kroner ekstra per uke. Det er mulig å være dagselev. Her betaler du 70% av prisen for et dobbeltrom.
 • Før du begynner, betaler du 1500 DKK i registreringsavgift.
 • Ved ankomst til skolen betaler du 2.000 kr for materiell. De dekker grunnleggende utgifter i løpet av oppholdet ditt i forbindelse med din vanlige undervisning, så vel som sangbok, studentfoto og internett.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Teknologihøgskole med programmering, roboter og gaming.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Odder Højskole

Odder Højskole – Midt i din fremtid!

Odder Højskole er en moderne og tradisjonsrik folkehøgskole. Folkehøgskolen tar utgangspunkt i en verden som stadig er i endring, og hvor verdenshjørnene hele tiden kommer tettere og tettere på hverandre.

De pedagogiske prinsippene og grunnholdningene på Odder Højskole er alltid i tråd med Grundtvigs. Fellesskapet og det likeverdige møtet mellom mennesker er det som veier tyngst.

Korte og lengre kurs på folkehøgskolen 

Odder Højskole gir deg mulighet til å dyrke interessene dine på en folkehøgskole i Jylland. Folkehøgskolen tilbyr et bredt spekter av spennende korte kurs og lengre folkehøgskoleutdanninger, som tilfredsstiller elevenes ønske om å fordype seg i de emnene de liker best.

Et langt kurs på Odder Høgskole varer 14 eller 18 uker om høsten og 17 eller 22 uker om våren. Lengden på oppholdet ditt avhenger av om du starter i januar, februar, august eller september. Felles for de lange kursene er at du bor, spiser, lærer, hygger deg og lever på folkehøgskolen. Her knytter du vennskap for livet i et unikt fellesskap.

Odder Højskole - Folkehøgskole i Danmark

Folkehøgskolen består av 8 "skoler"

Odder Højskole består av 8 forskjellige "skoler" med hver sitt spesifikke emne. Du kan velge å gå 100% i dybden på et bestemt tema eller skreddersy ditt eget folkehøgskoleopphold med stor variasjon.

De 8 forskjellige skolene er:

Du setter selv sammen din egen timeplan, hvor du velger mellom mer enn 80 fag på tvers av de åtte "skolene".

Personlig utvikling gjennom ditt folkehøgskoleopphold

Odder Højskoles undervisning har som formål å skape overblikk, perspektiv og sammenheng og fordypning hos elevene på de korte og lengre oppholdene.

Folkehøgskoleundervisningen bygger på:

 • kreativitet og selvtillit
 • kunnskap og ferdigheter
 • samtale og holdninger
 • kompetanse – til å leve livet

Disse ordene beskriver målet om å gi elevene redskaper til å fremme sin personlige utvikling i en menneskelig modningsprosess – gjennom sitt opphold på Odder Højskole. 

Odder Højskole - Folkehøgskole i utlandet

Tilgang til fasiliteter og verksteder på folkehøgskolen

Alle elevene på Odder Højskole har fri tilgang til folkehøgskolens mange fasiliteter utenfor undervisningstiden. Odder Højskole kan skilte med følgende fasiliteter og verksteder:

 • Idrettshall
 • Beachvolleybane 
 • Teatersal
 • Systue
 • Keramikk
 • Tegning
 • Grafikk
 • Maling
 • Digital redigering (film)
 • Musikk
 • Fotolokale
 • PC-rom med trådløs internett-tilgang

Odder Højskole har plass til å innkvartere ca 80 elever. De fleste bor på dobbeltværelser med eget bad og toalett, og værelsene er både nye og gamle. Det finnes noen få enkeltrom.

Omgitt av park og by, tett på skog og strand 

Odder Højskole ligger midt i Odder by og er omgitt av en hyggelig hage. Odder by ligger sentralt plassert kun 20 km fra Århus, og fra folkehøgskolen er det kun et par km til både strand og skog. Odder Højskole består av en blanding av gamle og nye bygninger. De eldste bygningene på skolen stammer helt tilbake til 1889, og er løpende blitt modernisert, og nyere bygninger er kommet til.

Alltid fantastisk mat

Odder Højskole legger stor vekt på å servere innbydende og sunn mat både fra det danske kjøkken og fra resten av verden. Grunnholdningen er at maten skal være en god opplevelse å samles rundt, og et avslappet pusterom fra en aktiv hverdag. Samtidig skal den gi energi til at elevene kan utfolde og utfordre seg selv i alle sine daglige aktiviteter.

Vil du vite mer om ditt opphold på Odder Højskole, så kontakt oss allerede i dag!

Vis alle utdanninger fra Odder Højskole

Kontaktinformasjon til Odder Højskole

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Teknologihøgskole med programmering, roboter og gaming:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!