Vis studentum.no som: Mobil

Digitale medier og design - Bachelor

IT Universitetet i København
Sammendrag
Heltid
1 år eller mindre (utveksling)
Bachelor
Oppstart: Kontakt ITU - København
Søknadsfrist: 15. mars
Ja

Digitale medier og design - Bachelor

Bachelor i Digitale medier og design ved IT-Universitetet i København

Ønsker du å studere i Danmark? Ved IT-Universitetet i København kan du ta deler av bachelorgraden din som utvekslingsstudent. I løpet av 2. året på Bachelor i Digitale medier og design kan du studere i Danmark enten for en periode eller for et helt år.

Å studere digitale medier og design betyr å arbeide med utformingen av og kommunikasjon gjennom digitale medier – praktisk og teoretisk. Du vil lære hvordan digitale medier påvirker samfunnet og våre liv, hvordan å designe digitale produkter for god brukeropplevelse, samt hvordan å designe og bruke digitale medier for profesjonell kommunikasjon.

Om studieprogrammet

Samarbeid er en viktig komponent i dette programmet. Du vil jobbe tett ikke bare med medstudenter, men også med bedrifter og organisasjoner. 

Digitale medier fungerer gjennom datamaskiner, samt mobiltelefoner og andre håndholdte enheter. Du vil arbeide med kommunikasjon gjennom disse mediene på flere måter. For eksempel vil du få utforske hvordan den raske utviklingen av digitale medier endrer samfunnet vårt. Hva er de samfunnsmessige konsekvensene av denne nye måten å kommunisere på? Hvordan oppfatter vi meldinger formidlet gjennom digitale medier, og hvordan kommuniserer vi et budskap gjennom disse mediene?

Mestring av digitale medier betyr også å kunne planlegge digitale kommunikasjonsstrategier. I denne sammenheng vil du arbeide med publikumsidentifikasjon, forretningsstrategi og prosjektledelse.

Les mer om bachelor i Digitale medier og design

Om IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København tilbyr et variert studietilbud og et omfattende doktorgradsprogram innenfor ulike felt av IT – programvareutvikling, dataspill, forretning og digital design. Universitetet fokuserer på å kombinere teori med en praktisk rettet orientering, for å gi elevene en følelse av hva de er i stand til å skape med sin kunnskap. Internasjonale studenter utgjør ca ¼ av studentene. Mangfoldet av evenes ulike nasjonaliteter og utdanningsbakgrunn er en stor ressurs for studieprogrammene og studiemiljøet.

Opptakskrav/Søknad

Hvis du er EU/EØS-borger:

–  Du søker om opptak i kvote 2 
–  Du må fremlegge følgende dokumentasjon:

  • Bekreftede kopier av sluttkarakterer/eksamen 
  • En oversettelse av vitnemål på engelsk, hvis det ikke allerede er på engelsk eller et av de nordiske språk (husk også å sende en kopi av det originale vitnemålet) 
  • Et søknadsbrev (informasjon om hvorfor du er kvalifisert etc.) 
  • En CV

Hvis du ikke er EU/EØS-borger og trenger studentvisum for å studere i Danmark:

– Du søker om opptak i kvote 3
– Du må fremlegge følgende dokumentasjon:

  • Bekreftede kopier av sluttkarakterer/eksamen
  • En oversettelse av vitnemål på engelsk, hvis det ikke allerede er på engelsk eller et av de nordiske språk (husk også å sende en kopi av det originale vitnemålet) 
  • Et søknadsbrev (informasjon om hvorfor du er kvalifisert etc.)
  • En CV
  • Dokumentasjon på engelskkunnskaper

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (Bachelor of Science)

Kostnader

EU/EØS-borgere ikke skal betale eventuelle skolepenger (inkludert borgere av de nordiske landene). Ikke-EU/EØS-borgere må betale skolepenger.

Skoleavgiften (for 2014) er 50.000 DKK per semester.

IT Universitetet i København

IT-universitetet i København / IT University in Copenhagen

IT-Universitetet i København

IT-Universitetet i København er en selvstendig pedagogisk og forskningsinstitusjon, dedikert til den digitale verden. Universitetet tilbyr moderne IT-studier og forskning på høyeste akademiske nivå.

IT-Universitetet har rundt 2500 studenter med svært ulik bakgrunn og nasjonaliteter. Her tilbys studieprogrammer av høy kvalitet og et studiemiljø med den nyeste forskningen innen digital kommunikasjon, næringsliv og utvikling av programvare og spill. Alle studieprogrammene er forskningsbasert, og universitetet har rundt 70 heltidsansatte forskere, 50 eksterne forelesere og 65 doktorgradsstudenter.

IT-Universitetet i København fokuserer på å kombinere teori med en praktisk rettet orientering, for å gi elevene en følelse av hva de er i stand til å skape med sin kunnskap. Internasjonale studenter utgjør ca ¼ av studentene. Mangfoldet av evenes ulike nasjonaliteter og utdanningsbakgrunn er en stor ressurs for studieprogrammene og studiemiljøet.

Les mer om IT-Universitetet i København

Mål og visjon

IT-Universitetet i København har som mål å levere internasjonalt forent undervisning og forskning, som gjør Danmark usedvanlig dyktig til å skape verdig med IT. Undervisning og forskning i informasjonsteknologi omfatter all akademisk aktivitet som vedrører datamaskiner. Universitetet er et fremragende eksempel på at små universiteter kan oppnå verdensklasse, både hva angår faglig nivå og verdiskapelse, gjennom å være innovative og globalt interaktive.

Studieprogram på IT-universitet i København

Som internasjonal student på IT-universitetet i København kan du velge mellom følgende studieprogrammer:

Global Business Informatics – Bachelor
Dataspill (teknologi og design eller spillteori) – Master
Digital Innovasjon & Ledelse – Master
Programvareutvikling og teknologi – Master 

Du kan også velge å ta deler av studiet ditt (utveksling) på Bachelor i Digitale medier og design.

Vis alle utdanninger fra IT Universitetet i København

Kontaktinformasjon til IT Universitetet i København

IT Universitetet i København

Rued Langgaards Vej 7
2300 København

Tlf: 7218 5000
www.itu.dk

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!

Selfemployed - BSc in Digital Me...

After completing a BSc in Digital media and design Louise has worked for two years at Billetsalget.dk. Today, she has left that job to embark on new adventures as independent event coordinator and concept developer

Les mer