Vis studentum.no som: Mobil

Økonomi og administrasjon

Kristiania Nettstudier
Sammendrag
Bachelor
Nettstudier
180 stp
Heltid/deltid

Økonomi og administrasjon

Økonomi og markedsføring - profilering regnskapsfører

  Alle bedrifter og organisasjoner trenger personer med kunnskaper og ferdigheter innen økonomi og ledelse.

  Utdanningen vektlegger sentrale emner innenfor praktiske, juridiske, prinsipielle og teoretiske områder av regnskapsfaget. Studiet tar primært sikte på å gi deg en grunnleggende innsikt i det økonomisk- administrative fagområdet, men med spesialisering innen skatterett, merverdiavgift, regnskap og rettslære.

  Hva lærer du? 

  Bachelor i økonomi og administrasjon - profilering regnskapsfører gir deg en yrkesrettet utdanning med solid kompetanse innenfor administrasjon, ledelse, økonomi, regnskap, skatterett samt rettslære. Studiet dekker utdanningskravet til autorisasjon for regnskapsførere. 

  I løpet av studiet lærer du hvordan en virksomhet ledes og administreres. Du lærer også å innhente og analysere informasjon som grunnlag for beslutninger, samt å reflektere over etiske utfordringer knyttet til ulike beslutningsalternativ. 

  I løpet av studiet lærer du om økonomiske og menneskelige faktorer som er avgjørende for at en bedrift eller organisasjon skal fungere på en god måte og hvordan disse har innvirkning på samfunnet. 

  For kontakt eller mer informasjon om Økonomi og administrasjon, vennligst fyll inn en interessemelding.

  Videre studier/jobbmuligheter

  Studiet oppfyller utdanningskravet for å bli autorisert regnskapsfører, og med to års relevant og godkjent praksis kan man søke om autorisasjon.

  Regnskap er en profesjon som i liten grad påvirkes av konjunktursvingninger i arbeidsmarkedet. Du kan jobbe både i privat og offentlig sektor, og arbeidsoppgavene er mange. Du kan jobbe med økonomi- og virksomhetsstyring, og hvis du velger å jobbe i regnskapsbyrå vil du få mye kundekontakt der du må bidra til å finne løsninger for kunden. Du kan også selv føre regnskap for andre organisasjoner og foreninger. 

  Opptakskrav/Søknad

  For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:  

  • Generell studiekompetanse 
  • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen 
  • Realkompetanse

  Studiefakta, Tittel m.m

  Bachelorgrad (180 studiepoeng). 

  Kostnader

  Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

  Jeg vil vite mer!

  Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Økonomi og administrasjon.

  Fyll inn din kontaktinformasjon

  Send interessemeldingen

  Få mer informasjon fra skolen

  Kristiania Nettstudier


  Høyskolen Kristiania Nettstudier | Velg nettstudier som utfordrer!

  Vi har tatt det beste studietilbudet fra vår campus-baserte undervisning og gjort det tilgjengelig for deg på nett. Derfor kan du nå få deg en utdanning med høy kvalitet, uansett hvor du befinner deg eller hva din livssituasjon måtte være. 

  Vitnemålet ditt vil være like mye verdt som om du hadde studert på campus, og de samme foreleserne som underviser på sted, underviser på nett. Du kan velge mellom flere studier og enkeltemner av høy kvalitet, og om du vil ta en anerkjent mastergrad samarbeider vi blant annet med Heriot-Watt University i Skottland. 

  Den fleksible og brukervennlige studiemetoden gjør at nettstudier kan tilrettelegges for enhver timeplan og situasjon. Nettstudier gjør det mulig å kombinere kunnskapspåfyll og videreutdanning med familieliv, reise, jobb og/eller andre forpliktelser. 

  Det beste av alt er at kvaliteten på nettstudier er den samme som om du studerer på tradisjonelt vis hos en skole som er stedbasert. Den fleksible studiemetoden går med andre ord ikke på bekostning av kvalitet og læringsutbytte. Vi samarbeider med høyskoler og universiteter som er faglig ansvarlige for studiene, mens vi selv er metodeleverandør og tilrettelegger for at studiene skal kunne tilbys på nett.

  Personlig veiledning gjennom hele studiet

  Vi har 90 kvalifiserte veiledere innen hver sine fagfelt, og med hver sin spisskompetanse for å kunne gi deg de beste forutsetningene for å lykkes med studiene. Fra det øyeblikket du har fått opptak til emnene dine får du tildelt en personlige veileder. Veilederen din vil gi deg faglig oppfølging, hjelpe deg og motivere underveis slik at du skal nå dine mål. Læringsportalen er startpunktet for ditt samarbeid med veilederen din

  Opptak hele året

  Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du få opptak hver dag – hele året. 

  Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

  • Økonomi og regnskap
  • HR og ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikasjon og PR
  • Helse, ernæring og trening
  • Pedagogikk og samfunn
  • Psykologi

  Vi håper du vil trives som student hos oss!

  Vis alle utdanninger fra Kristiania Nettstudier

  Kontaktinformasjon til Kristiania Nettstudier

  Kristiania Nettstudier

  Prinsens gate 7-9
  0107 OSLO

  Tlf: 22 59 61 00
  Fax 22 59 61 00
  www.kristiania.no

  Vil du vite mer?

  Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Økonomi og administrasjon:

  OMTALER

  Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!