Vis studentum.no som: Mobil

Medisiner-pakke m/lab

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Deltid
560 årstimer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak

Medisiner-pakke m/lab

Medisiner-pakke med laboratoriekurs

Medisiner-pakke med laboratoriekurs

Ønsker du å studere medisin, men mangler fagkravene du må oppfylle? Akademiet Nettstudier tilbyr Medisiner-pakken med laboratoriekurs.

Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Denne pakken inkluderer alle fagene du trenger, samt mulighet til å gjennomføre praktiske labøvelser i Kjemi 1, Kjemi 2 og Fysikk 1.

Datoer for høsten 2015 er: 10.-11.10 (kjemi) og 31.10-1.11 (fysikk). Det tas forbehold om nok antall påmeldte, og det vil bli satt opp nye datoer hvert semester.

Hvorfor ta denne pakken?

Pakken er tilpasset deg som ønsker å forbedre karakterer i disse fagene, eller som trenger denne fagkombinasjonen med mål om å komme inn på medisinutdanning i Norge. Pakken oppfyller fagkombinasjonen MEROD som gir deg de nødvendige forkunnskaper som trengs for å søke på medisinstudier i Norge. Pakken gir i tillegg 2 realfagspoeng til sammen. MEROD er også fagkombinasjonen som kreves for å komme inn på odontologi- og farmasistudier i Norge.

Medisiner-pakken gir rabatt i forhold til å melde seg på de samme fagene enkeltvis. Pakken inkluderer praktiske laboratoriekurs med veiledning fra lærer.

Om Medisiner-pakke m/lab

Pakken omfatter programfagene (i henhold til Kunnskapsløftet) Matematikk R1 (erstatter 2MX i Reform 94), Fysikk 1 (erstatter 2FY), Kjemi 1 (erstatter 2KJ) og Kjemi 2 (erstatter 3KJ).

Matematikk R1
Faget viderefører emner som geometri, algebra og funksjonslære fra grunnkurset. Nye emner vil være kombinatorikk og sannsynlighet.

Fysikk 1
Fysikk 1 har et mer beskrivende preg enn Fysikk 2. Forsøk og øvinger er en naturlig del av faget. Sentrale emner er: atom- og kjernefysikk, elektrisitetslære, lys og bevegelse. Det er en fordel å jobbe parallelt med matematikk R1 eller  ha hatt R1 før du tar Fysikk 1.

Kjemi 1
Kjemi er læren om stoffene, deres egenskaper, sammensetning og reaksjoner. Kunnskaper i kjemi er nødvendige for framstilling av blant annet medisiner, plaststoffer og elektroniske produkter. I Kjemi 1 lærer du blant annet å beskrive stoffer og reaksjoner ved hjelp av kjemiske formler. Du skal også kunne utføre enkle forsøk.

Kjemi 2
Faget bygger videre på emner fra Kjemi 1. Du vil blant annet jobbe med forekomst, produksjon og egenskaper til materialer vi omgir oss med i vår hverdag. Videre skal du kunne vurdere miljømessige konsekvenser knyttet til produksjon og bruk av tradisjonelle og nye materialer. Du skal også lære om stoffers naturlige kretsløp og forstå reaksjoner som skjer.

Årstimer: 560

Eksamen
Matematikk R1: Skriftlig eksamen
Fysikk 1: Muntlig eksamen
Kjemi 1: Muntlig-praktisk eksamen
Kjemi 2: Skriftlig og muntlig-praktisk eksamen

For kontakt eller mer informasjon om Medisiner-pakke m/lab, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Matematikk R1
Fullført grunnskole eller tilsvarende og matematikk fra 1. klasse på videregående skole, fortrinnsvis 1T.

Fysikk 1
Fullført grunnskole eller tilsvarende, naturfag og matematikk fra 1.klasse på videregående skole.

Kjemi 1
Fullført grunnskole eller tilsvarende, naturfag fra 1. klasse på videregående skole.

Kjemi 2
Fullført grunnskole eller tilsvarende og Kjemi 1.

Studiefakta, Tittel m.m

Pakken oppfyller fagkombinasjonen MEROD som gir deg de nødvendige forkunnskaper som trengs for å søke på medisinstudier i Norge. Pakken gir i tillegg 2 realfagspoeng til sammen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisiner-pakke m/lab.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

akademiet nettstudier

Akademiet Nettstudier

Ta opp fag fra VGS på nett – kom inn på utdanningen du ønsker deg!

Trenger du bedre karakterer for å komme inn på utdanningen du ønsker deg? Mangler du studiekompetanse eller realfag?

Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Nettskolen tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta fag fra videregående skole som privatist. Du velger når og hvor du ønsker å studere, sender inn oppgaver og får tilbakemeldinger og veiledning av faglærer.

Karaktergaranti – bedre karakter eller kurset på nytt

På Akademiets privatistkurs i klasserom og på nett får du karaktergaranti. Akademiet garanterer bedre karakter, eller eller kurset på nytt! Det vil si at at om du ikke forbedrer karakteren din og følger våre vilkår, vil du kunne søke om å få gjennomføre kurset på nytt uten ekstra kostand.

Vi har så stor tro på vårt pedagogiske undervisningsopplegg, vår skoleerfaring og våre lærere at vi gir våre kunder denne kvalitetsgarantien. Når du velger å følge våre privatistkurs i klasserom og på nett, har du derfor alltid en sikkerhet.

Studietilbud ved Akademiet Nettstudier

Akademiet tilbyr alle fellesfag og et bredt utvalg av programfag.

Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring

I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistskole i ti byer og på nett

Akademiet Privatistskole holder til i Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr skolen nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer.

Gratis rådgivning

Akademiets rådgivere hjelper deg med informasjon om hvilke fag og karakterer du trenger, for at du skal nå dine mål. Gratis rådgiving er tilgjengelig på telefon, chat og på skolestedene.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisiner-pakke m/lab:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!