Vis studentum.no som: Mobil

Medisiner-pakke m/lab

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Deltid
560 årstimer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
32 990 NOK

Medisiner-pakke m/lab

Medisiner-pakke med laboratoriekurs

Medisiner-pakke med laboratoriekurs

Ønsker du å studere medisin, men mangler fagkravene du må oppfylle? Akademiet Nettstudier tilbyr Medisiner-pakken med laboratoriekurs.

Medisinstudiet krever spesiell studiekompetanse. Dette innebærer at du må oppfylle visse fagkrav i tillegg til den generelle studiekompetansen. Denne pakken inkluderer alle fagene du trenger, samt mulighet til å gjennomføre praktiske labøvelser i Kjemi 1, Kjemi 2 og Fysikk 1.

Datoer for høsten 2015 er: 10.-11.10 (kjemi) og 31.10-1.11 (fysikk). Det tas forbehold om nok antall påmeldte, og det vil bli satt opp nye datoer hvert semester.

Hvorfor ta denne pakken?

Pakken er tilpasset deg som ønsker å forbedre karakterer i disse fagene, eller som trenger denne fagkombinasjonen med mål om å komme inn på medisinutdanning i Norge. Pakken oppfyller fagkombinasjonen MEROD som gir deg de nødvendige forkunnskaper som trengs for å søke på medisinstudier i Norge. Pakken gir i tillegg 2 realfagspoeng til sammen. MEROD er også fagkombinasjonen som kreves for å komme inn på odontologi- og farmasistudier i Norge.

Medisiner-pakken gir rabatt i forhold til å melde seg på de samme fagene enkeltvis. Pakken inkluderer praktiske laboratoriekurs med veiledning fra lærer.

Om Medisiner-pakke m/lab

Pakken omfatter programfagene (i henhold til Kunnskapsløftet) Matematikk R1 (erstatter 2MX i Reform 94), Fysikk 1 (erstatter 2FY), Kjemi 1 (erstatter 2KJ) og Kjemi 2 (erstatter 3KJ).

Matematikk R1
Faget viderefører emner som geometri, algebra og funksjonslære fra grunnkurset. Nye emner vil være kombinatorikk og sannsynlighet.

Fysikk 1
Fysikk 1 har et mer beskrivende preg enn Fysikk 2. Forsøk og øvinger er en naturlig del av faget. Sentrale emner er: atom- og kjernefysikk, elektrisitetslære, lys og bevegelse. Det er en fordel å jobbe parallelt med matematikk R1 eller  ha hatt R1 før du tar Fysikk 1.

Kjemi 1
Kjemi er læren om stoffene, deres egenskaper, sammensetning og reaksjoner. Kunnskaper i kjemi er nødvendige for framstilling av blant annet medisiner, plaststoffer og elektroniske produkter. I Kjemi 1 lærer du blant annet å beskrive stoffer og reaksjoner ved hjelp av kjemiske formler. Du skal også kunne utføre enkle forsøk.

Kjemi 2
Faget bygger videre på emner fra Kjemi 1. Du vil blant annet jobbe med forekomst, produksjon og egenskaper til materialer vi omgir oss med i vår hverdag. Videre skal du kunne vurdere miljømessige konsekvenser knyttet til produksjon og bruk av tradisjonelle og nye materialer. Du skal også lære om stoffers naturlige kretsløp og forstå reaksjoner som skjer.

Årstimer: 560

Eksamen
Matematikk R1: Skriftlig eksamen
Fysikk 1: Muntlig eksamen
Kjemi 1: Muntlig-praktisk eksamen
Kjemi 2: Skriftlig og muntlig-praktisk eksamen

Opptakskrav/Søknad

Matematikk R1
Fullført grunnskole eller tilsvarende og matematikk fra 1. klasse på videregående skole, fortrinnsvis 1T.

Fysikk 1
Fullført grunnskole eller tilsvarende, naturfag og matematikk fra 1.klasse på videregående skole.

Kjemi 1
Fullført grunnskole eller tilsvarende, naturfag fra 1. klasse på videregående skole.

Kjemi 2
Fullført grunnskole eller tilsvarende og Kjemi 1.

Studiefakta, Tittel m.m

Pakken oppfyller fagkombinasjonen MEROD som gir deg de nødvendige forkunnskaper som trengs for å søke på medisinstudier i Norge. Pakken gir i tillegg 2 realfagspoeng til sammen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Medisiner-pakke m/lab.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Medisiner-pakke m/lab:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!