Vis studentum.no som: Mobil

Forkurs praktisk matematikk

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Varighet: Kontakt Akademiet Nettstudier
Pris: 2 990 NOK
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Løpende opptak
Utdanningsinstitutt: Akademiet Nettstudier
Oppstart: Hele året - Nettstudier

Forkurs praktisk matematikk

Forkurs praktisk matematikk

Forkurs praktisk matematikk

Ønsker du å ta opp eller forbedre karakter i matematikkfaget fra videregående skoe? Akademiet Nettstudier tilbyr Forkurs praktisk matematikk som nettstudium.

Forkurset repeterer pensum fra ungdomsskolen og forbereder deg til å mestre praktisk matematikk på videregående nivå (1P/1PY og 2P/2PY).

Hvorfor ta forkurs til matematikk?

Kurset passer best for deg som trenger repetisjon og en grundigere gjennomgang av de viktigste temaene fra ungdomsskolematematikken.

Forkurset ser på utvalgte temaer fra grunnskolepensumet i matematikk og gir deg et bedre grunnlag for å ta matematikk 1P og 2P eller 1PY/ 2PY. 

Opptakskrav/Søknad

Ingen spesielle forkunnskaper kreves.

Studiefakta, Tittel m.m

Kurset forbereder deg til å mestre praktisk matematikk på videregående nivå (1P/1PY og 2P/2PY). Kurset har ingen eksamen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Forkurs praktisk matematikk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier