Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Deltid
Påbygg: 140 timer / Studieforberedende: 169 timer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
6 850 NOK

Historie

Historie - Akademiet Nettstudier

Historie

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Akademiet Nettstudier tilbyr Historie som nettstudium.

Historie er et fellesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram og ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse.

Hvorfor ta dette faget?

Du trenger dette faget for å oppnå generell studiekompetanse. Historiefaget skal bidra til økt forståelse for sammenhengen mellom fortid, nåtid og framtid og gi innsikt i menneskets utvikling gjennom ulike tidsepoker og kulturer.

Om faget Historie

Faget Historie omfatter perioden fra antikken og fram til i dag og tar for seg både nasjonale og internasjonale begivenheter. I tillegg til å lære om sentrale historiske hendelser tar faget også for seg historieforståelse og metoder, og ser på hvordan dette kommer til uttrykk i historiske framstillinger.

Årstimer
Historie vg3 påbygg: 140 timer.
Historie vg3 studieforberedende: 169 timer.

Eksamen
Muntlig eksamen.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende.

Studiefakta, Tittel m.m

Historie er et fellesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram og ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Historie.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Historie:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!