Vis studentum.no som: Mobil

Forkurs til Matematikk R1 og S1

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Deltid
Kontakt Akademiet Nettstudier
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
2 990 NOK

Forkurs til Matematikk R1 og S1

Forkurs til Matematikk R1 og S1Forkurs til Matematikk R1 og S1

Akademiet Nettstudier tilbyr Forkurs til Matematikk R1 og S1. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i sentrale emner fra Matematikk 1T som gjør deg bedre rustet til å lykkes med matematikk på høyere nivå.

Forkurset passer best for deg som har Matematikk 1T fra før, men som trenger generell oppfriskning og repetisjon av de viktigste temaene.

Hvorfor ta forkurs til matematikk?

Forkurset gir en generell oppfriskning av grunnleggende matematikk og letter overgangen til realfagsmatematikk (R1) og samfunnsvitenskapelig matematikk (S1).

Om kurset

Forkurset ser på utvalgte temaer fra matematikk 1T og gir deg et bedre grunnlag for å ta matematikk R1 eller S1. Forkurset tar forbehold om at man fra tidligere har fagene 1P, 2P, 1T eller 2PY (eventuelt de eldre fagkodene 1MA, 1MX, 1MY eller 1MN). Forkurset legger derfor til grunn at man kan grunnleggende algebra, lineære funksjoner med stigningstall og konstantledd, graftegning og avlesning av grafer, enkle likningssett og grunnleggende geometri.

Opptakskrav/Søknad

Grunnleggende matematikk fra videregående skole, enten studiespesialiserende eller yrkesfag (1P+2P, 1T eller 2P-Y)

Studiefakta, Tittel m.m

Kurset gir en generell oppfriskning av grunnleggende matematikk og letter overgangen til realfagsmatematikk (R1) og samfunnsvitenskapelig matematikk (S1). Kurset har ingen eksamen.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Forkurs til Matematikk R1 og S1.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Forkurs til Matematikk R1 og S1:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!