Vis studentum.no som: Mobil

Matematikk S1 + S2

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Deltid
280 årstimer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
12 990 NOK

Matematikk S1 + S2

Matematikk S1 + S2

Matematikk S1 + S2

Ønsker du å fordype deg i realfag eller få ekstra realfagspoeng? Akademiet Nettstudier tilbyr Matematikk S1 + S2 som spesialpakke!

Spesialpakken Matematikk S1 og S2 gir deg 1 realfagspoeng til sammen, i tillegg til å være godkjent fordypning innenfor programområdet realfag. Kombinasjonen S1 og S2 gir tilsvarende kompetanse som Matematikk R1 ved opptak til høyere utdanning.

Hvorfor ta denne pakken?

Matematikk S1 sammen med S2 tilsvarer R1. Det dekker de fleste krav om matematikk til høyskoler og universiteter, med unntak av ingeniør-, arkitekt- og enkelte informatikkstudier. Fagene gir til sammen 1 realfagspoeng.

Om fagene

Et viktig formål med programfagene S1 og S2 er å skaffe den matematiske kompetansen som er nødvendig for å opprettholde og utvikle et høyteknologisk samfunn. Matematikk S1 handler om det grunnleggende symbolspråket i matematikk. Det dreier seg om regning med bokstaver og symboler, og omforming av og regning med formler. Sentrale begreper i hovedområdet er lineære, kvadratiske og rasjonale uttrykk, logaritmeuttrykk, eksponentialuttrykk og eksponentiell vekst.

Matematikk S2 handler om regning med og manipulasjon av polynomer og rasjonale uttrykk, og analyse og beregning av endelige og uendelige summer av tall. Sentrale begreper i hovedområdet er polynomer og polynomdivisjon, lineære likningssystemer, rekker og konvergens.

Årstimer: 280

Eksamen: Skriftlig eksamen

Opptakskrav/Søknad

Matematikk 1T  eller Matematikk 1P.

Dersom du har Matematikk 1P fra før, anbefales Forkurs til Matematikk R1 og S1.

Studiefakta, Tittel m.m

Fagene gir til sammen 1 realfagspoeng.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Matematikk S1 + S2.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Matematikk S1 + S2:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!