Vis studentum.no som: Mobil

Matematikk R1 + R2

Akademiet Nettstudier
Sammendrag
Deltid
280 årstimer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
12 990 NOK

Matematikk R1 + R2

Matematikk R1 + R2

Matematikk R1 + R2

Ønsker du fordypning i realfagsmatematikk eller oppnå ekstra realfagspoeng? Akademiet Nettstudier tilbyr Matematikk R1 + R2 som spesialpakke.

Spesialpakken Matematikk R1 + R2 gir deg 1,5 realfagspoeng, i tillegg til å være godkjent fordypning innenfor programområdet realfag.

Hvorfor ta denne pakken?

Fagpakken passer for deg som ønsker fordypning i realfagsmatematikk og ønsker å oppnå ekstra realfagspoeng (du får til sammen 1,5 realfagspoeng). 

Om Matematikk R1 + R2

R1 viderefører emner som geometri, algebra og funksjonslære fra grunnkurset. Nye emner vil være kombinatorikk og sannsynlighet. R2 tar opp emner som geometri, algebra, funksjoner og differensiallikning. Man lærer å tolke og formidle matematisk informasjon og løse problemer ved hjelp av enkle matematiske modeller.

Årstimer: 280

Eksamen: Skriftlig eksamen

Opptakskrav/Søknad

Studiefakta, Tittel m.m

Spesialpakken Matematikk R1+R2 gir deg 1,5 realfagspoeng, i tillegg til å være godkjent fordypning innenfor programområdet realfag.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Matematikk R1 + R2.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

Akademiet NettstudierAkademiet Nettstudier 

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Med Akademiet Nettstudier kan du studere det du vil – når du vil! 

Akademiet Nettstudier tilbyr privatistkurs på lik linje med privatistskolene, men her har du en unik frihet til å følge ditt eget tempo og studere der du er. Fullført utdannelse ved Akademiet VGS gir de samme rettigheter og muligheter som ved endt utdannelse ved en offentlig videregående skole.

Hvorfor velge Akademiet Nettstudier?

Hos Akademiet Nettstudier kan du:

  • ta nye fag du ikke har hatt før
  • skaffe deg generell studiekompetanse
  • forbedre vitnemålet ditt fra videregående skole
  • få ekstraundervisning i fag du har på din nåværende skole
  • bytte ut fag du ikke er fornøyd med
  • ta flere realfag og få ekstra realfagspoeng
  • forbedre fag fra Vg1 og/eller Vg2 på videregående mens du er elev på videregående skole og fortsatt få førstegangsvitnemål

Ta kontakt med Akademiet Nettstudier for å få hjelp til fagkombinasjoner eller for å få svar på andre spørsmål du måtte ha!

Karaktergaranti 

Akademiets mål er det samme som ditt – du skal bestå privatisteksamen med bedre karakterer enn du har fra før. Karaktergarantien gjelder selvfølgelig også for nettstudier; "Bedre karakterer eller pengene tilbake".

Eksamensrettet undervisning

Som privatist er det eksamensresultatet som utgjør din karakter i faget. Nettstudiet du følger ved Akademiet er eksamensrettet og forbereder deg på avsluttende eksamen i hvert enkelt fag, enten du skal opp til skriftlig, muntlig eller praktisk/muntlig eksamen. Det er kompetansemålene i læreplanen som er utgangspunktet for utformingen av Akademiets kurs, da det er disse du vil bli prøvd i til eksamen. 

Akademiet er også ledende i bruk av IKT i undervisningen. Alt av innleveringer skjer gjennom et internt nettverk med egen pålogging. Som forelder får du også en pålogging slik at du kan følge med og se hva elevene gjør på skolen.  

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Matematikk R1 + R2:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!