06 mar 2023

Danat Tekie; Senior Konsulent, Deloitte

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Jeg jobber innenfor strategi, innovasjon og forretningsutvikling knyttet til bærekraft i avdelingen Strategy, Analytics and MA, hvorav store deler av mitt arbeid går ut på å bistå kunder og virksomheter med problemstillinger knyttet til disse temaene. Disse kundene og virksomhetene har ulike behov som gjør at jeg har varierende arbeidsoppgaver og arbeidshverdag, hvor jeg kan jobbe med en eller flere virksomheter for å løse deres utfordringer.

Hvor lenge man er på et prosjekt og bistår kunder er veldig forskjellig og kan være alt fra et par uker til måneder og år. Som regel jobber vi i team når vi er på prosjekt som gjør at jeg jobber med forskjellige type mennesker og stadig blir eksponert for ulike situasjoner som er lærerikt. I tillegg til prosjektarbeid med kunder får jeg bryne meg på mange spennende oppgaver internt som det å være programleder for Deloittes podcast I loopen. 

 

Se utdanninger i organisasjon og ledelse her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det mest spennende med jobben er variasjonen og mulighetene man får når man er en del av en så stor og global virksomhet som Deloitte. Samtidig er det en utfordring for meg fordi jeg er en person som er engasjert og et ja-menneske som liker å være med på mye med mange baller i lufta. Da kan det ofte bli en utfordringer når det gjelder å prioritere og balansere alt som skjer – rett og slett fordi det er så mye spennende man ønsker å være en del av, samtidig som det er viktig å passe på seg selv.  

Utover det profesjonelle er det mange sosiale aktiviteter og muligheter som skjer innad i bedriften som gjør arbeidshverdagen gøy.  

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Jeg har en bachelor i organisasjon og ledelse som hjelper meg med å forstå organisasjoner og virksomheter, og hvordan de fungerer, som er en stor del av jobben vår. Utdanningen min fra NHH innenfor Sustainable Business Models er både relevant og nyttig i alt jeg gjør da den treffer skjæringsfeltet jeg jobber i som er strategi og forretningsutvikling knyttet til bærekraft. Begge utdanningene mine er relevante og nyttige for jobben jeg gjør til daglig, men når det er sagt så er det viktig å få frem at vi befinner oss i en tid med mye og rask endring som gjør at kontinuerlig kompetanseutvikling er utrolig viktig, spesielt når man jobber innenfor bærekraft 

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

  • Å få lov til å være meg selv på jobb. Det er viktig for meg å være på en arbeidsplass hvor man blir sett, hørt og inkludert.
  • Rom for utvikling. Det er viktig at man ikke stagnerer på arbeidsplassen. 
  • Et godt arbeidsmiljø. Jobben er et sted man tilbringer mye tid hos, og da er det viktig med en arbeidsplass som skaper et godt og sunt arbeidsmiljø.  

På hvilke måter er Deloitte en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Deloitte er en stor og internasjonal virksomhet som gjør at man kan jobbe med kollegaer på tvers av andre land. I en stor virksomhet som Deloitte får du muligheten til å jobbe med spennende prosjekter og kunder, noe som gir deg masse god erfaring. Menneskene som jobber her er også utrolige dyktige på de gjør, blant de aller beste. Dette gjør at man utvikler seg på en god måte, både faglig og personlig. Og ikke minst, så er Deloitte et sted hvor man kan være seg selv og føle seg inkludert. Det er veldig lave skuldre i Deloitte og man blir godt ivaretatt av menneskene rundt seg.

Møt andre medarbeidere fra Deloitte

 

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 06.03.2023

Helene Hansen; Assistant Manager - Revisjon, Grant Thornton

Jeg syns revisjon er utrolig spennende og givende å jobbe med. Vi gjør en viktig jobb for samfunnet og for å kvalitetssikre grunnlag som brukes til bl. a investeringsbeslutninger og verdsettelser. Mine hovedoppgaver er å sikre at revisjonene vi gjør er godt dokumentert både ihht. kravene i loven og ihht. Grant Thorntons interne metodikk og krav. Videre jobber jeg mye med kunderelasjoner og å bygge ...
Les mer
Sist oppdatert: 21.03.2023

Møt en medarbeider

Lurer du på hvordan og hvor du kan bruke din utdannelse når du er ferdig utdannet? Eller trenger du inspirasjon til hva du kan skal utdanne deg til? Da kan vi forhåpentligvis hjelpe deg! Møt en medarbeider gir deg innblikk i ulike bedrifter fra ulike bransjer, hvor de ansatte forteller om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Elise Mørkeseth, Associate - Økonomiservice, Grant Thornton

Møt Elise Mørkeseth i Grant Thornton og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer