03 mar 2023

Møt Deloitte

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.  

Som samfunnsaktør, arbeidsgiver og tjenesteleverandør har Deloitte et stort fokus på mangfold og inkludering. Vi ser at ulike perspektiver fremmer nytenkning, gir dypere innsikt og bedre beslutninger. Derfor trenger vi folk som er like forskjellige som utfordringene vi jobber med å løse!  

I Deloitte får du muligheten til å jobbe i et selskap som hjelper andre aktører med sin grønne omstilling, samtidig som vi arbeider målrettet med egne ambisjoner innenfor klima, miljø og samfunnsansvar. Som ansatt i Deloitte integreres bærekraft i arbeidshverdagen, og du får anledning til å bidra i ulike prosjekter og initiativer knyttet til dette. 

Møt tre medarbeidere fra Deloitte

Sist oppdatert: 03 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt Lime Technologies

Les om Lime Technologies og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Jarrod Carmichael, Technology Consultant, BearingPoint

Møt Jarrod Carmichael i BearingPoint og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 21.03.2023

Oda Hoem; utvikler, Sopra Steria

Møt Oda Hoem i Sopra Steria og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer