06 mar 2023

Fridtjof; Software Developer , twoday IT Minds

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Jeg jobber som fullstack-utvikler, og arbeidet mitt består i hovedsak av å programmere, gjøre code review, samt noen få møter her og der. Den viktigste oppgaven er å skrive koder, men det innebærer også å analysere krav fra produkteiere og å komme opp med et godt teknisk design. 

 

Se informatikkutdanninger her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det aller mest spennende er å jobbe på en ny eller ukjent oppgave. Da må man både tenkte kreativt, logisk og kommunisere godt med alle andre parter for å finne den beste løsningen. Dette krever både tekniske og kommunikative ferdigheter, noe som gjør jobben både utfordrende og lærerik.

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Jeg bruker utdanningen min mer eller mindre hele tiden. En informatikkutdannelse tar for seg de viktigste aspektene av å være utvikler, og man lærer programmering, nettverk, datasikkerhet og mye mer som alltid er relevant mens man jobber. Kunnskapen jeg har fått fra utdannelsen ligger som en grunnmur som hele tiden fungerer som et fundament for det meste jeg gjør i arbeidet.

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

De tre viktigste tingene for meg er arbeidsmiljø, læring og utvikling, og at man får muligheten til å utfordre seg selv. Det førstnevnte er definitivt det viktigste, da det ligger til grunn både for det meste annet. Et godt arbeidsmiljø gjør at man har faglige diskusjoner med kollegaer, at man ønsker å dele med hverandre, og det gjør det lettere å ta faglige utfordringer på strak arm. Å alltid lære nye ting og å utvikle seg er viktig i denne bransjen, da teknologien er i stadig utvikling, og det er alltid noe spennende å lære seg. 

På hvilke måter er twoday IT Minds en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Jeg har aldri jobbet et sted med bedre samhold. Hverdagen er fylt med gode samtaler, humor og lærerike diskusjoner når man har så gode kollegaer som jeg har her i IT Minds. I tillegg til samholdet er kollegaene mine veldig faglig dyktige, og man får alltid et godt svar om man har et spørsmål. Her har jeg fått meg mange gode venner som jeg kommer til å ha lenge, noe man ikke gjør så mange steder. Også må jeg jo også nevne at vi har verdens flinkeste, dyktigste og mest omsorgsfulle daglige leder som alltid gjør alt for at alle skal ha det så bra som mulig.

Møt andre medarbeidere fra twoday IT Minds

 

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 06.03.2023

Øyvind Grimstad, Recruitment Manager, Bearingpoint

Møt Øyvind Grimstad i Bearingpoint og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Sindre Lassen Schjevik, konsulent, Corporate Communications

Møt Sindre Lassen Schjevik i Corporate Communications og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Samuel Nordby, Associate, RSM Norge, Oslo

Møt Samuel Nordby i RSM Norge og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer