06 mar 2023

Andreas Smeby Vassjø; Senior, Deloitte

Hvordan vil du beskrive ditt arbeid og dine arbeidsoppgaver?

Det er en veldig variert arbeidshverdag hvor ingen dager er like. Jobben som revisor er veldig givende og jeg trives veldig godt med arbeidsoppgavene jeg har. Revisjon handler om å kontrollere et selskaps finansielle rapportering, og det viktigste er at man skal vise tillit til tallene. Revisor er samfunnets tillitsmann og dette arbeidet krever mye teamarbeid med ulike klienter og kundekontakt. Vi sitter ofte 5-6 stykker hos klienten og reviderer tall. Jeg arbeider en del på kontoret, men jeg er også mye ute hos klient. Jobben inneholder også noe individuelt arbeid.

 

Se økonomiutdanninger her

 

Hva er det mest spennende og utfordrende ved jobben din?

Det mest spennende med jobben er at arbeidsdagen er veldig variert og at man alltid lærer noe nytt. Jeg jobber som sagt mye hos klienter, hvor arbeidet der kan være veldig variert fra klient til klient. Man får også godt kjennskap til ulike selskaper og bransjer, noe som er veldig lærerikt og spennende.  

Det mest utfordrende med jobben er at man må bli kastet litt ut i det og snakke med personer som kanskje er mer kompetente enn deg selv. Det ligger også mye teknologi i arbeidet vi gjør, som gjør at man stadig må utvikle seg kompetansemessig og lære seg nye ting. Det kan også til tider være høyt tempo. 

Hvordan bruker du utdanningen din i din stilling?

Utdanningen min bruker jeg daglig. Jeg har en spesialisering innenfor finans, noe som har vært veldig nyttig i stillingen min. Etter min erfaring har dette bidratt til at jeg enklere forstår nye ting og konsepter. Utdanningen min innenfor regnskap og revisjon komme selvsagt godt ut med regnskapsforståelsen. Innenfor revisjon følger man ett sett med regler og disse skal man rapportere, og da er selvsagt viktig at man har godt kjennskap til disse reglene. 

Hva er de tre viktigste tingene for deg i din jobb?

  • Utvikle meg, både faglig og sosialt. Jeg er glad i målsettinger og det er viktig for meg å kunne se en utvikling.
  • En jobb som er meningsfylt. Revisor er en utrolig viktig rolle og mye av samfunnet hadde falt ned uten revisorer. Man ville hatt ingen tillit til tallene. 
  • Å ha det gøy på jobb!

På hvilke måter er Deloitte en attraktiv arbeidsplass for deg å jobbe?

Deloitte er en global virksomhet, som det er gøy å være en del av. Kulturen er utrolig fin, og man føler seg verdsatt og inkludert til enhver tid. Dette på tvers av regioner, landegrenser og ikke minst, inne på kontoret. Deloitte har mange gode verdier, noe jeg er stolt av å være en del av. Deloitte bidrar til samfunnet, bl.a. til Leger Uten Grenser og Kirkens Bymisjon. Det er godt arbeidsmiljø og man møter alltid på et smil på kontoret. Man er i et selskap som stadig er i vekst og utvikling, og bidrar til å dra selskapet fremover - for at ting skal bli enda bedre. I Deloitte skal vi utgjøre en forskjell!!

Møt andre medarbeidere fra Deloitte

 

Sist oppdatert: 06 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt Deloitte

Les om Deloitte og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Samuel Nordby, Associate, RSM Norge, Oslo

Møt Samuel Nordby i RSM Norge og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Selma, Software Developer, twoday IT Minds

Møt Selma i twoday IT Minds og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer