03 mar 2023

Møt Centric Finance

Centric Finance Professionals er spesialister på rekruttering og bemanning innenfor fagområdene økonomi, administrasjon, HR og arkiv. I over 25 år har vi hjulpet kvalifiserte kandidater innen økonomi og arkiv til å finne drømmejobben i både offentlig og privat sektor. Vårt hovedkontor er i Oslo, men vi har kandidater fra hele Norge. Vi ble etablert i 1995 og er i dag en del av Centric-konsernet med over 5000 ansatte i Europa. 

Vi tilbyr faglig utvikling og spennende oppdrag hos noen av landets mest ettertraktede selskaper. Våre konsulenter har kompetanse innen ulike bransjer, stillinger og prosjekter, fra nasjonale og internasjonale selskaper. Hver dag er vi i dialog med dyktige kandidater som vi møter gjennom vår kandidatbase og nettverk. 

Hos oss står alltid mennesket i sentrum og vi er genuint opptatt av å finne rett person til rett arbeidsplass. Vi gjør en helhjertet innsats for både kandidater og kunder. Vi jobber sammen for å skape best mulig kvalitet i ansettelsesprosessen og derfor er en av våre kjerneverdier «We Believe in People». 

Kjappe jobbsøkertips

CV og søknad

Vi opplever at veldig mange tenker at søkerbrevet er det aller viktigste i en jobbsøkerprosess. Vi mener at en ryddig, oppdatert og strukturert CV er kanskje enda viktigere enn en perfekt søknad. Det første vi som rekruttere ser på er nemlig CVen.  

Bruk derfor god tid på å sikre at CVen din er strøken. I dette legger vi at den er ryddig og oversiktlig. Start CVen med et kort avsnitt der du presenterer deg selv og dine personlige egenskaper (dette avsnittet kan du kalle «profil» eller «nøkkelkvalifikasjoner»), du har et profesjonelt bilde med en nøytral bakgrunn og nøytrale klær, kontaktinformasjonen din er oppdatert og korrekt, erfaringen din er presentert i kronologisk rekkefølge (siste erfaring først), samt hvilke datasystemer du har jobbet med.

Jobbintervju

Les deg godt opp på selskapet og utlyst stilling du skal på intervju for, få frem din motivasjon for rollen og hva du kan bidra med i stillingen, samt kle deg riktig og kom presist. Påse også at du kan navnet til den du skal på intervju til og har hens kontaktopplysninger i tilfelle noe uforutsett skulle dukke opp i forkant av intervjuet. Har du gjort disse enkle forberedelsene vil du selv oppleve å ha mer kontroll, samt fremstå profesjonell. 

 

Møt en medarbeider fra Centric Finance

 

Sist oppdatert: 03 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 06.03.2023

Danat Tekie, Senior Konsulent, Deloitte

Møt Danat Tekie i Deloitte og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

 Iselin Kvamme Pedersen, rådgiver eiendomsforvaltning, OBOS

Møt Iselin Kvamme Pedersen i OBOS og les hva hun sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan hun bruker sin utdannelse og hvorfor hun brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Are, Software Developer, twoday IT Minds

Møt Are i twoday IT Minds og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer