Møt OBOS

Les om OBOS og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer 

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi har over en halv million medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer.

mangfold

Vi er avhengig av å ha mennesker på laget som gjenspeiler samfunnet rundt oss. Hos oss skal alle ha like muligheter, uavhengig av kulturell bakgrunn, etnisitet, funksjonsevne, kjønn eller seksuell orientering. Det at vi er ulike og mangfoldige gjør oss bedre rustet til å utvikle produkter, løsninger og tjenester som samfunnet rundt oss har behov for.

jobbe hos obos

Vil du være med på å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss! Vi har et bredt spekter av ulike stillinger, fra tømrer til prosjektleder og ulike forretningsstøttefunksjoner. Ansatte er vår viktigste ressurs! Gjennom å tilby de mest spennende oppgavene, et tydelig samfunnsengasjement og et utviklende arbeidsmiljø, sikter vi mot å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere. 

 

Kjappe jobbsøkertips

Søknaden

Les stillingsannonsen godt. Hva er det du tenker at du har av kunnskap/egenskaper og erfaring som du kan få bruk for i rollen? Fremhev dette i søknaden. Og få frem hvorfor du søker!

CV

Et godt tips er å ha en oversiktlig CV slik at leseren raskt klarer å få et overblikk over erfaringen din, begynn med den nyeste erfaringen først. Har du for eksempel hatt et friår, skriv når det var og at du tok deg et år fri fra studier eller jobb, slik unngår du unødvendige «hull» i CVen.

Intervjuet

Vær forberedt på å utdype motivasjonen din for å søke på nettopp denne stillingen. Det er også en fordel å ha lest litt om selskapet og hvordan du synes de skiller seg ut. Selv om du ikke har rukket å være i arbeidslivet spesielt lenge og kanskje kommer rett fra skolen, har du mest sannsynlig studert, drevet med idrett, hatt en sommerjobb eller lignende, og kan dra  paralleller til denne erfaringen. Det er helt vanlig å være nervøs, både før og underveis i samtalen. Da kan det være fint å huske på at de aller fleste intervjuere vil deg bare vel og ønsker at du skal få vist deg frem på best mulig måte. Så senk skuldrene og vær deg selv.

 

Møt tre medarbeidere fra OBOS

 


Annonser