03 mar 2023

Møt RSM Norge

RSM Norge er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv. Våre kontorer ligger sentralt i Oslo, Vestland, Agder, Rogaland og Trøndelag, og vi er 300 ansatte. Vi vil være akkurat passe store; store nok til å ha prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver – og små nok til å ha et inkluderende fellesskap der alle tar vare på hverandre. 

Vår kjernevirksomhet er revisjonstjenester, men vi bistår også med rådgivning innen advokattjenester, skatt og avgift, transaksjonsstøtte, regnskap/IFRS, informasjonssikkerhet, gransking og risikostyring. 

 

Kjappe jobbsøkertips

CV og søknad

Det er viktig å tilpasse både søknad og CV-en din til den stillingen du søker på. Når du oppgir utdanning og arbeidsforholdene dine på CVen anbefaler vi at du gjør dette i omvendt kronologisk rekkefølge, og at du beskriver hva du har gjort i de ulike stillingene/vervene. I søknaden bør du få frem hvorfor du søker på stillingen, og ikke minst din motivasjon for de områdene som vektlegges i stillingsutlysningen. Sørg også for at din profil på LinkedIn er oppdatert til enhver tid.

Intervjuprosess

Vær forberedt når du kommer til intervju: Vis at du har satt deg inn i både selskapet og stillingen – kanskje har du noen spørsmål du lurer på? Det er også viktig at du er forberedt på å fortelle litt om deg selv og din motivasjon for å søke.

 

Møt tre medarbeidere fra RSM Norge 

 

Sist oppdatert: 03 mar 2023

Du kan kanskje også være interessert i:

Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt Deloitte

Les om Deloitte og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 03.03.2023

Møt OBOS

Les om OBOS og hva de ansatte sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan de bruker sin utdannelse og hvorfor de brenner for sin jobb.

Les mer
Sist oppdatert: 06.03.2023

Andreas Smeby Vassjø, Senior, Deloitte

Møt Andreas Smeby Vassjø i Deloitte og les hva han sier om sine arbeidsoppgaver, hvordan han bruker sin utdannelse og hvorfor han brenner for sin jobb.

Les mer