Master i barnevernsarbeid

Universitetet i Sørøst-Norge
Sammendrag
Master
Nettstudier, Porsgrunn
Deltid
Støttet av lånekassen

Master i barnevernsarbeid

Arbeider du innen barnevernsfeltet og ønsker faglig utvikling? Med en mastergrad i barnevernsarbeid kan du utvikle din analytiske, kritiske og praktiske kompetanse.

Hvorfor master i barnevernsarbeid?

Master i barnevernsarbeid vil gi deg anledning til å fordype deg i aktuelle problemstillinger av ulik art innen barnevernsfeltet. Studiet vil bidra til å utvikle din analytiske, kritiske og praktiske kompetanse som det er stor etterspørsel etter i feltet.

Dette er et deltidsstudium over fire år, og undervisningen vil være samlingsbasert. Studiet passer derfor godt for deg som vil kombinere jobb og utdanning.

Hva slags jobb får du?

Master i barnevernsarbeid kvalifiserer både til arbeid i barnevernet og til andre felt som retter seg mot barn, unge og familier i utsatte livssituasjoner. Du vil også kunne kvalifisere deg til å arbeide innen ulike kompetansemiljøer, forsknings- og utdanningsinstitusjoner. Studiet gir grunnlag for opptak til doktorgradsutdanning.

Kontakt med arbeidslivet

I studiet inngår en fire uker obligatorisk praksisperiode hvor det skal gjennomføres et selvstendig innovasjonsprosjekt.

Dette lærer du

Du vil lære om barn, unge og familier i utsatte livssituasjoner og om de samfunnsforhold som er av særlig betydning for deres hverdagsliv og velferd.

Du vil lære analytisk, kritisk og praktisk kompetanse for å kunne møte barn, unge og familier i utsatte livssituasjoner, og du vil få kompetanse til å igangsette og lede fagutviklingsprosjekter og forskning.

Masterprogrammet er bygd opp rundt følgende tre kompetanseområder:

  1. Perspektiver på barn, unge og familier i utsatte livssituasjoner.
  2. Barnevernsarbeid med barn, unge og familier i utsatte livssituasjoner.
  3. Innovasjon og fagutvikling i møte med barn, unge og familier i utsatte livssituasjoner.

Videre utdanningsmuligheter

Gjennomført studium vil kunne kvalifisere til opptak til ph.d. studium (doktorgrad).

Kontaktinformasjon til Universitetet i Sørøst-Norge

Universitetet i Sørøst-Norge

Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

Tlf: 31 00 80 00


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!