Vis studentum.no som: Mobil

Multimedieteknologi og -design - Bachelor

Universitetet i Agder
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Grimstad
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i multimedieteknologi og -design

Ønsker du å arbeide med utforming og formidling av informasjon på ulike digitale plattformer? Bachelorprogrammet i multimedieteknologi og -design gir deg et teoretisk og praktisk grunnlag innenfor teknologifag, slik at du skal kunne utvikle fullstendige multimedieprodukter. Dette kan være produkter innenfor grafisk design, 3D-visualisering og animasjon, video- og lydproduksjon, bildebehandling, opprettelse av internettsider og interaktiv mediedesign.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning og handelshøyskolen.

Universitetet i Agder sin visjon er å være et åpent og inkluderende universitet, preget av samarbeidskultur. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)
www.uia.no


Studentene setter karakterer

Gjennomsnittsrangering: 4

Basert på 2 omtaler

Ørjan
(5)
Dette er en linje som passer alle som liker design og programmering. Man får lov til teste alt det nyeste av teknologi, man får lov til å bli så god som man bare vil, og lærerene hjelper deg gledelig til å oppnå det nivået man selv ønsker. Vil du bedrive KUN med design, anbefaler jeg en annen linje.
Sprite
(3)
Om du er generelt interessert i alle slags medieformer og gjerne vil ha en innføring i mange forskjellige - programmering, 3D, TV, web, Photoshop/design etc - så kan dette være et ok studium. Minuset med dette er at du får begrenset tid til å fordype deg i ett av emnene og bli god på det - med mindre du tar særskilt interesse og jobber med de...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 2 omtaler