Vis studentum.no som: Mobil

Multimedieteknologi og -design - Bachelor

Universitetet i Agder
Sammendrag
Heltid
3 år, 180 studiepoeng
Bachelor
Oppstart: Høst - Grimstad
Søknadsfrist: 15. april
Ja

Om utdanningen

Bachelor i multimedieteknologi og -design

Ønsker du å arbeide med utforming og formidling av informasjon på ulike digitale plattformer? Bachelorprogrammet i multimedieteknologi og -design gir deg et teoretisk og praktisk grunnlag innenfor teknologifag, slik at du skal kunne utvikle fullstendige multimedieprodukter. Dette kan være produkter innenfor grafisk design, 3D-visualisering og animasjon, video- og lydproduksjon, bildebehandling, opprettelse av internettsider og interaktiv mediedesign.

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng)

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning og handelshøyskolen.

Universitetet i Agder sin visjon er å være et åpent og inkluderende universitet, preget av samarbeidskultur. 

Vis alle utdanninger fra Universitetet i Agder

Kontaktinformasjon til Universitetet i Agder

Universitetet i Agder

Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Tlf: 38 14 10 00 (Kristiansand) 37 23 30 00 (Grimstad)
www.uia.no


Studentene setter karakterer

Ørjan
(5)
Dette er en linje som passer alle som liker design og programmering. Man får lov til teste alt det nyeste av teknologi, man får lov til å bli så god som man bare vil, og lærerene hjelper deg gledelig til å oppnå det nivået man selv ønsker. Vil du bedrive KUN med design, anbefaler jeg en annen linje.
Sprite
(3)
Om du er generelt interessert i alle slags medieformer og gjerne vil ha en innføring i mange forskjellige - programmering, 3D, TV, web, Photoshop/design etc - så kan dette være et ok studium. Minuset med dette er at du får begrenset tid til å fordype deg i ett av emnene og bli god på det - med mindre du tar særskilt interesse og jobber med de...
Vis hele omtalen
OMTALER
Vurdering
(4,0)
Basert på 2 omtaler