Årsstudium

Teater og drama

Universitetet i Agder, i Kristiansand
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Teater og drama

årsstudiet i teater og drama får du grunnleggende forståelse og kunnskap om teaterkunst og anvendelse av drama og teater. Du får omfattende erfaring med skapende prosesser i samspill med andre, hvor sentrale redskap er kropp og stemme. Du utvikler dine praktiske og uttrykksmessige ferdigheter som formidler. Teater for og med barn og unge står sentralt. Du får en innføring i teaterproduksjon og anvendelse av drama/teater. Å øve opp evnen til å gjenkjenne kvalitet er en vesentlig del av studiet, og dette innebærer å oppleve en rekke ulike forestillinger. 

Årsstudium i teater og drama er tilrettelagt slik at du med denne kunnskapen kan arbeide i kulturskole, i amatørteater og skolesammenheng, innen helse- og sosiale faglige områder, innen kommunikasjon og generelt kulturarbeid. 

Universitetet i Agder
Universitetsveien 25
4630 Kristiansand

Universitetet i Agder

Universitetet i Agder består av de to campusene Kristiansand og Grimstad. Her finner du henholdsvis 8 500 og 3 500 studenter, fordelt på studier innen helse- og idrettsvitenskap, humaniora og pedagogikk, kunstfag, samfunnsvitenskap, teknologi og realfag, samt avdeling for lærerutdanning...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Agder

Highlights