Vis studentum.no som: Mobil

Omtale for Universitetet i Agder

Gjennomsnittsrangering: 4,2

Basert på 10 omtaler

Arafat Firket
Hei! Jeg heter Arafat Firket. Jeg jobber 100% som morsmållærer i Bergen. Jeg har bachelour grad i Japansk studie fra UIB, men jeg mangler pedagogisk utdanning. Bergen kommunen oppfordrer meg å ta pedagogisk utdanning, men jeg vet ikke hvilke studie kan være aktuelt. Hvis det mulig, vil jeg jobbe i Bergen og studere på nettet. Er det mulig å ta ...
Vis hele omtalen
Ghandi
Student 2013
Jeg synes dette studiet var veldig bra. Utrolig flinke forelesere, samt relevante og interssante emner. Studiemiljøet ved UIA er også veldig inkluderende og bra tilrettelagt. Anbefaler alle jeg møter å studere der! Litt utfordrende å finne jobb etter akkurat dette studiet, men jeg tror det blir lettere etterhvert.
Ørjan
Dette er en linje som passer alle som liker design og programmering. Man får lov til teste alt det nyeste av teknologi, man får lov til å bli så god som man bare vil, og lærerene hjelper deg gledelig til å oppnå det nivået man selv ønsker. Vil du bedrive KUN med design, anbefaler jeg en annen linje.
Peder Vinsent
DETTE ER EN BRA SKOLE! OG JEG ANBEFALER DEN LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLOLOLOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO
Viggo Venn Stensrud
UiA er helt konge! Utrolig bra studentmiljø, mange veldig aktive studentorganisasjoner, engasjerte lærere og norges flotteste studentkantine!
Stine
Skolen er ny og har høy standard på bygg og fasiliteter. Biologistudiet nedprioriteres noe, og man må finne ut av mange ting selv. Få valgfag. Helt grei skole, men dersom jeg skulle velge om igjen ville nok valg av studiested blitt annerledes.
Frederik Kjebekk
spesielt ved bygglinjen er det bedre enn normalt gode forhold mellom lærere og studenter. De tar virkelig vare på studentene.
Sprite
Om du er generelt interessert i alle slags medieformer og gjerne vil ha en innføring i mange forskjellige - programmering, 3D, TV, web, Photoshop/design etc - så kan dette være et ok studium. Minuset med dette er at du får begrenset tid til å fordype deg i ett av emnene og bli god på det - med mindre du tar særskilt interesse og jobber med de...
Vis hele omtalen
3.års-student
først og fremt så er det et utrolig flott studentmiljø her! Om våren er det sandvolleyball, og vinteren drar vi innover på snowboard. men lokalene kunne vært en del bedre! er for få grupperom. får håpe det forbedrer seg med den nye campusen som skal stå klar i 2010. er mange bra lærere, men noen er litt utdaterte. ambefaler så absolut...
Vis hele omtalen
Nyhetsbrev
Meld deg på vårt nyhetsbrev om høyere utdanning!