Sammendrag
Varighet: To semestre / Ett år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Utdanningsinstitutt: Treider Fagskoler
Type utdanning: Fagskoleutdanninger
Oppstart: August - Oslo

3D-design

3D-design ved Treider Fagskoler

3D-design

I utdanningen 3D-design jobber di med å skape 3D-modeller, grafikk og animasjoner for bruk i dataspill, animasjons- og spillefilm, reklame, produktdesign, interiør- og arkitekturvisualisering.

Du vil få opplæring i og jobbe med de spennende og omfattende programvarene Autodesk Maya og Pixologic ZBrush som brukes av den profesjonelle bransjen i hele verden.

Jobbmuligheter

Enten du finner din drømmejobb i et spillstudio, i filmbransjen eller velger å jobbe som frilanser, vil du merke at dette er et etterspurt fagområde. Tidligere studenter er å finne i kreative yrker over hele verden.

 • I film og TV-bransjen
 • Som spilldesignere
 • I design- og reklamebyråer

Dette er 3D-designstudiet

I utdanningen får du jobbe og leke deg med den avanserte programvarepakken Autodesk Maya. Du vil møte og bli kjent med nyttige kontakter i 3D-bransjen i Norge og møte andre studenter som brenner for det samme som deg.

Studentene fordyper seg i emner som modellering, digital skulptering, teksturering, lyssetting og rendering. Du vil også komme innom emner som visuelle effekter for film, rigging og animasjon.

Fagemner på 3D-design

 • Modellering
 • Animasjon
 • Teksturering og materialer
 • Lyssetting og rendering
 • Karakter rigging
 • Karakter animasjon
 • Visuelle effekter og etterarbeid
For kontakt eller mer informasjon om 3D-design, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Rullerende opptak. Det tas inn kvalifiserte søkere så lenge det er ledige studieplasser. Det lønner seg å være tidlig ute med å sende inn søknad. For mer informasjon, vennligst kontakt Treider Fagskoler.

Studiefakta, Tittel m.m

60 fagskolepoeng

Kostnader

53.000,- pr. semester.

Studiet er NOKUT-godkjent og godkjent for lån og stipend i Lånekassen.

Jeg vil vite mer!

Errors

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 3D-design.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Treider Fagskoler

Treider Fagskoler

Velkommen til Treider Fagskoler

Treider Fagskoler tilbyr korte utdanninger med gode jobbmuligheter. Dagtid eller kveldstid. Hvis ditt mål er å få en solid og direkte jobbrelevant utdanning for å komme raskt tilbake til arbeidslivet eller i ny jobb, bør du velge oss. Treider Fagskoler har en lang og positiv historikk å se tilbake på. Våre studier er spisset mot arbeidsmarkeds behov.

Du kan velge mellom følgende alternativer:

 • Dagtid – et halvt år (fulltid)
 • Dagtid – ett år (fulltid)
 • Kveldstid – ett år (deltid, undervisning to kvelder per uke)

Dagtid, utdanning over et halvt eller ett år

Alle våre utdanninger som går over ett semester gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 - 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole.

På de fleste ettårige utdanningene er det undervisning tre til fire dager i uken.  Det timeplanlegges også en studiedag hvor det forventes at studentene arbeider med prosjekter, gruppearbeid, forberedelse til forelesninger o.l.  I tillegg kommer en dag i praksis som for Butikkledelse er en dag i uken gjennom hele studieåret, mens de fleste andre utdanningene har praksis en dag i uken på andre semester. 

Kveldstid, ett år

Mange av våre utdanninger i Oslo tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 - 21:00 to kvelder per uke. Enkelte helgeundervisninger kan forekomme. Kveldsundervisningen er tilrettelagt slik at man skal kunne kombinere utdanningen med full jobb.

Treider Fagskoler tilbyr følgende utdanninger

  Advokatsekretær                       Butikkledelse Juridisk kontormedarbeider
Lageradministrator    Lønnsmedarbeider Markedskonsulent
Medisinsk sekretær Nettverksadministrator            Regnskapskonsulent
Regnskapsmedarbeider                 Reiselivskoordinator                     Saksbehandler
Sekretær Transportadministrator Medisinsk sekretær på nett
Mediedesign 3D-design 3D-animasjon
Interiør Retail Designer

Treider Fagskoler

Oppstart

Alle våre utdanninger som går over et halvt år på dagtid eller ett år på kveldstid har oppstart to ganger årlig (vår og høst). Alle våre ettårige utdanninger har oppstart en gang årlig (høst).

Treider Fagskoler tilbyr de beste fagskoleutdanningene som finnes i Norge. Treider Fagskoler tilbyr i dag 15 ulike utdanningsløp, fordelt på syv studiekategorier, som gir en kort vei til arbeidslivet. Vårt hovedfokus er å videreutvikle og tilpasse dagens og morgendagens studietilbud, slik at de tilfredsstiller arbeidslivets krav. Det er også dette som ligger i begrepet praktisk utdanning.

  Vis alle utdanninger fra Treider Fagskoler

  Kontaktinformasjon til Treider Fagskoler

  Treider Fagskoler


  Nedre Vollgate 8
  0158 Oslo

  Tlf: 24149940

  www.treider.no

  Kontakt Treider Fagskoler