Bachelor

3D-grafikk

Kristiania , i Oslo
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Få mer informasjon om utdanningen 👍

3D-grafikk

Vil du jobbe med 3D-grafikk?

Lyst på en utdanning som kombinerer kreativitet, kunst og teknologi, og som i tillegg byr på spennende jobbmuligheter? Da er en bachelorgrad i 3D-grafikk fra Westerdals institutt for film og medier noe for deg!

Hva lærer du?

Med en bachelor i 3D-grafikk ved Westerdals institutt for film og medier, lærer du å lage tekniske og estetiske løsninger til bruk på forskjellige plattformer og i ulike kanaler, med en analytisk tilnærming til det kunstneriske.

Gjennom forelesninger, praktiske oppgaver, tverrfaglige prosjekter og innleveringer vil du i løpet av studiet få bygget opp en portefølje av egne verk. Dette kommer svært godt med når du skal søke jobb. 

3D-grafikk er i vinden som aldri før, og med et enormt antall produksjoner på verdensbasis er behovet for dyktige kreatører stort. Med denne utdanningen fra Kristiania vedWesterdals institutt for film og medier,får du kunnskapen og verktøyene du trenger for å beherske forskjellige roller i en spennende bransje.

De som er kyndige med 3D-grafikk kan lage alt av grafisk innhold og animasjoner. De jobber som regel med film, reklame, dataspill og visualiseringer for arkitektur og industri. Denne utdanningen passer for deg som er kreativ, nøyaktig og teknisk interessert. Med den rette ambisjonen er det kun din egen fantasi som setter grenser for hva slags karriere du kan oppnå.  

Hvordan foregår undervisningen?

Gjennom dette studiet får du inngående opplæring i utvikling av avanserte 3D-modeller, animasjon og renderingsteknikker. I undervisningen og i arbeid med oppgaver på egenhånd bruker du de mest utbredte verktøyene og programmene i bransjen. Du får opplæring fra dyktige forelesere og gjesteforelesere.

Westerdals institutt for film og medierved Kristiania gir deg et verdifullt nettverk med kommende kolleger og arbeidsgivere. Du knytter kontakter med framtidige samarbeidspartnere innenfor visualisering, dataspill og VFX.

Studiemiljø

3D-grafikk-studiet er en del av Norges største kunstfaglige miljø, med fasiliteter i verdensklasse. Kristiania har samlet alle de kreative fagmiljøene under ett, noe som skaper et unikt læringsmiljø hvor studentene utfyller hverandre og bygger nettverk i løpet av studiene. Vi vet også at det å være student handler om mye mer enn å studere. Derfor jobber vi hele tiden med å ivareta studentene våre, både gjennom sosiale arrangementer, foreninger og tett oppfølging.

For kontakt eller mer informasjon om 3D-grafikk, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

 • Klasserom
 • Oslo

Videre studier/jobbmuligheter

Med en Bachelor i 3D-grafikk kan du studere videre på masternivå i for eksempel animasjon, arkitekturvisualisering eller VFX i utlandet.

Både dataspill-, medie-, og simuleringsbransjen er ute etter mennesker med bred teknisk innsikt, estetiske ferdigheter og erfaring i bruk av globalt anvendte verktøy. Det får du ved dette studiet. Våre studenter har fått jobb i selskaper som:

 • Funcom
 • Storm Studios
 • Attensi
 • 3D Estate
 • Nordic Neurotech
 • Blår

Opptakskrav/Søknad

For å kunne søke på studiet må du ha ett av punktene nedenfor:

 • Generell studiekompetanse
 • Generell studiekompetanse etter fagopplæring med fag/svennebrev eller yrkespraksis og utdanning etter 23/5-regelen
 • Realkompetanse

Studiefakta, Tittel m.m

Bachelorgrad (180 studiepoeng).

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader.

Hvorfor velge Kristiania ?

Relevante gjesteforelesere

Sosialt skolemiljø

Tett på arbeidslivet

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 3D-grafikk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Kristiania
Prinsens gate 7-9
0107 Oslo

Kristiania  |  Utdanning med tradisjon for forandring

Kristiania tilbyr høyere utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi jobber tverrfaglig og tett på arbeidslivet, og våre fagskole-, bachelor- og masterstudier er kjent for praksis/internship-muligheter. Vi har over 100 utdanninger, fordelt på fire fagfelt: HR, markedsføring og kommunikasjon...

Les mer og vis alle utdanninger ved Kristiania

Highlights