Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Varighet: 2 år
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Heltid
Søknadsfrist: Kontakt Sunnmøre Folkehøgskole
Utdanningsinstitutt: Sunnmøre Folkehøgskule
Type utdanning: Folkehøgskole
Oppstart: Høst - Sunnmøre

Leiartrening

Ledertrening ved Sunnmøre Folkehøgskule

Ledertrening på Sunnmøre Folkehøgskule – «Når et år ikke er nok»

Vil du bli en god leder? Sunnmøre Folkehøgskule tilbyr et andre år på folkehøgskolen med lederpraksis og ledelsesteori.

Etter å ha hatt «det beste året i livet» som elev på Sunnmøre Folkehøgskule, ser mange verdien av et år til som stipendiat. De har selv sett hvor viktig stipendiatene er som forbilde og miljøskapere, og nå vil de ta ansvar, utvikle seg videre og skape det beste året for andre.

Praktisk og teoretisk ledertrening

Gjennom teoretisk ledertrening og praksis som veileder på en av linjene ved Sunnmøre fhs, får du prøvd deg i en ny setting der du som venn og veileder kommer tett både på elevene og ansatte ved skolen. I tillegg til det faglige, vil du sammen med resten av "stippeteamet" ha både miljøoppgaver, praktiske og vertskapsmessige oppgaver knyttet opp mot både elever og annen drift. Dette er et variert og utviklende år som gjør seg godt på CV-en!

Stikkord 

  • Personlighetsteorier
  • Lederstiler
  • Teambygging
  • Organisasjonskultur
  • Prestasjonspsykologi
  • Konflikthåndtering
  • Kommunikasjon
  • Miljøarbeid

Studietur

Stipendiatane er knyttet opp til ulike linjer. Du følger studieturen som klassen din reiser på. For de fleste er det den samme turen som du selv var med på som elev. Det gjør deg enda bedre rustet til å være en ressursperson for lærere og elever – både faglig og sosialt.

Opptakskrav/Søknad

Etter et år på Sunnmøre Folkehøgskole kan du søke stipendiatplass med ledertrening.

Søkerne blir intervjuet. NB: Begrenset med plasser!

Kostnader

Dersom du får stipendiatstillingen på det andre skoleåret til Sunnmøre Folkehøgskole, betaler du ingen skolepenger.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Leiartrening.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre Folkehøgskule

Kunne du tenke deg et år på folkehøgskole? Studentene på Sunnmøre Folkehøgskule er ikke i tvil; 

"Landets beste folkehøgskole ligger i Ulsteinvik!"

Sunnmøre Folkehøgskule holder til i de tidligere lokalene til Radisson SAS kurs- og konferansehotell, og har etter oppussing og omgjøring av diverse rom nå blitt et fantastisk flott bygg både til folkehøgskolebruk og til selskap, kurs og konferanser. Alle rom har egne bad og de fleste egen balkong. Her er gode undervisningsrom/amfi og koselige fellesareal med trådløst nettverk, biljard, bordtennis og TV.

Alt som skjer er en del av undervisningen

På Sunnmøre Folkehøgskule er alt som skjer en del av undervisningen: livet i internatet, arrangementene og skoletimene. Skolen er eksamens- og karakterfri, men du vil få kunnskap og praktisk erfaring som vil bli svært nyttig for deg ved videre utdanning.

Fasiliteter ved Sunnmøre Folkehøgskole

Ved det mange vil hevde er Norges flotteste folkehøgskole er alt under ett tak. Skolen har umiddelbar nærhet til sjø og fjell (Sunnmørsalpene), og selve skolebygget er et nylig oppusset hotellbygg.

Blant de mange fasilitetene finner du bad og balkong på alle dobbeltrom, gode fellesareal med trådløst nettverk, treningssenter med to squash-haller, gymsal/spinningsal, beach-volleyballbane, stor hage med badestamp, golfbane kort vei fra skolen, friidrettsanlegg/kunstgrasbaner og nær sjø og fjell (Sunnmørsalpane).

Fellesturer som skaper samhold

Alle elevene ved Sunnmøre Folkehøgskule er over 18 år. Dette blir gjenspeilet i de reglene som gjelder ved skolen. På Sunnmøre Folkehøgskule er det unge, entusiastiske lærere som tar del i livet på skolen. Mye av undervisningen tar form gjennom veiledning. Et år på folkehøgskule gir deg 2 viktige konkurransepoeng ved opptak til høgskole og universitet.

I løpet av skoleåret kommer du til å få muligheten til å være med på mange skoleturer. Blant annet til Orreneset leirsted, Skiuke i Sunnmørsalpane, tur til Runde og Geiranger-fjorden, vårtur til Latvia, samt avslutningstur.

Det kommer også til å bli mulighet for en valgfri utenlandstur til Cuba, Sør-Afrika, Europa, og Tanzania/Zanzibar i november.

Sunnmøre Folkehøgskule

Vis alle utdanninger fra Sunnmøre Folkehøgskule

Kontaktinformasjon til Sunnmøre Folkehøgskule

Sunnmøre Folkehøgskule


Varleitevegen 5
6065 Ulsteinvik

Tlf: 70 00 96 00

www.sunnmore.fhs.no

Kontakt Sunnmøre Folkehøgskule