Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor Degree in International Business

Schiller International University
Sammendrag
Heltid
40 måneder
Bachelor
Oppstart hele året
Kontakt lånekassen
Heidelberg, Madrid, Nettstudier, Paris, Tampa, Florida
Startdatoer
Heidelberg
Oppstart hele året  (Engelsk)
Madrid
Oppstart hele året  (Engelsk)
Paris
Oppstart hele året  (Engelsk)

Bachelor Degree in International Business

Bachelor Degree in International Business

Bachelor Degree in International Business

Bachelor i internasjonal forretningsvirksomhet

Bli en internasjonal næringslivsleder. Benytt deg av denne unike muligheten til å få førstehåndserfaring med det globale miljøet og det kulturelle mangfoldet i dagens næringsliv.

Økt globalisering har ført til at flere selskaper må utvide virksomheten internasjonalt for å kunne forbli konkurransedyktige. For å møte markedets kompleksitet og opprettholde et internasjonalt nivå, søker suksessrike selskaper kontinuerlig etter dyktige ledere med kompetanse til å implementere ledelses- og organisasjonsstrategier. I tillegg til akademiske studier av topp kvalitet, tilbyr Schiller International University studentene frihet til å studere på flere studiesteder over hele verden uten å miste studiepoeng eller progresjon. Denne unike muligheten lar SIUs internasjonale forretningsstudenter samhandle med mennesker fra hele verden, og selv oppleve hvordan ulike kulturer påvirker globale virksomheter.

For kontakt eller mer informasjon om Bachelor Degree in International Business, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kvalifikasjoner

Studiepoeng: 120 American Credits

Med fullført bachelorgrad i internasjonal forretningsvirksomhet vil du være i stand til å:

  • Bruke grunnleggende forretningspraksis i arbeidet med å løse internasjonale problemer 
  • Vurdere markedsglobaliseringsfaktorer og forretningsstrategier for å konkurrere i utenlandske markeder
  • Integrere kulturfølsomme forhold i globale virksomheter
  • Analysere nye utfordringer som land, organisasjoner eller virksomheter står overfor i internasjonale markeder
  • Arbeide med en kulturell smidighet. Dette fordi studiet gir internasjonal erfaring fra flere land og fordi SIU representerer et 100% mangfoldig samfunn

Ulike undervisningsmuligheter

Studiet tilbys som

  • Klasseromsundervisning
  • Kombinert nett- og klasseromsundervisning eller fulltids nettundervisning

Graden tilbys på våre internasjonale campuser i Madrid, Paris, Tampa og Heidelberg (klasseromsundervisning) samt gjennom våre virtuelle klasserom (kombinert nett- og klasseromsundervisning eller fulltids nettundervisning). Du kan starte studiene hvilken som helst måned gjennom hele året. SIU tillater studentene og overføres mellom campusene uten å miste studiepoeng. Dette for at du skal kunne utvikle de profesjonelle ferdighetene dine i kombinasjon med reelle flerkulturelle erfaringer og solide humanistiske verdier. 

Kostnader

  • European campuses fee: €15,400
  • USA campus fee: $24,000
  • Online fee: $17,700

Videopresentasjon

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Bachelor Degree in International Business.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Schiller International University

smilende jente

Schiller International University inviterer deg til å lære om alt vår institusjon har å tilby. I over 50 år har vi hatt en sterk tro på erfaringsbasert læring – en pedagogisk modell som kombinerer kunnskap og ferdigheter med solide humanistiske verdier. En kombinert læringsprosess som garanterer alle våre studenter ikke bare faglige evner, men også et internasjonalt tankesett, som kan bygge inkluderende og realistiske scenarier, og som kan forene mennesker, nasjoner og kulturer. På SIU tar vi hensyn til at studentene våre vil bli del av en global verden. Våre fire internasjonale campuser gir derfor både bachelor- og masterstudentene akademiske grader som er gyldige både i USA og Europa.

Alle våre programmer blir undervist på engelsk, og er designet for å kunne skreddersys til hver enkelt student. I tillegg blir alle våre studenter oppfordret til å studere i forskjellige land i løpet av utdanningen, slik at de kan utvikle sin profesjonelle ekspertise med reelle livserfaringer og helhetlige profiler.

HVORFOR STUDERE PÅ SIU?

Amerikansk og europeisk utdanning

Utdanningsmodellen ved SIU kombinerer det beste fra amerikanske og europeiske modeller. Dette garanterer deg bemerkelsesverdige profesjonelle ferdigheter, men også sterke humanistiske verdier. Alle våre grader er akkreditert i USA, og i de fleste tilfeller også i Europa.

Personalisert læring

Tilpass tempoet på læringen din imens du utforsker spesifikke interesseområder. For å kunne fokusere på studentenes oppmerksomhet og innsats, tar vi imot et begrenset antall studenter og gir dem akademiske rådgivere som følger dem opp fra første dag.

Fleksibilitet

Du kan starte på utdanningen din i en hvilken som helst måned. Våre digitale klasserom tillater studentene å velge klasseromsundervisning og/eller nettundervisning. I tillegg gir vi studentene mulighet til å overføres mellom campuser uten å miste studiepoeng.

Mangfold

Et inkluderende miljø bestående av varierte profiler. Du vil føle deg integrert uansett profil, og få en utdanning i et 100% mangfoldig samfunn.

Karriererettet

Våre programmer inkluderer profesjonelle utfordringer, praksisplasser og internasjonale fordypninger, og vi har egne karriererådgivere som hjelper studenter med å nå sine personlige karrieremål.

Samfunnet

Opplev "the SIU Vibe" – vårt spennende samfunn av studenter, ansatte og alumni. Bygg solide, personlige og varige relasjoner, delta på forskjellige sosiale og akademiske aktiviteter og bli medlem av Schiller-familien.

Opplevelse

Oppnå en grad imens du fordyper deg i forskjellige kulturer. Takket være våre fire internasjonale campuser, får du en akademisk og personlig livserfaring som fremmer livslang nysgjerrighet, og som lar deg utvikle en kontinuerlig læringskapasitet.

Relevans

Dra nytte av nettverket til en internasjonalt anerkjent institusjon med mer enn 50 års erfaring. Endringsledere over hele verden forstår verdien av å være uteksaminert fra SIU.

Vis alle utdanninger fra Schiller International University

Kontaktinformasjon til Schiller International University

Schiller International University

400 N Tampa Av, Suite #1700
33602 Tampa Florida

Tlf: 0049622145810


Studiested og bomuligheter

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Bachelor Degree in International Business:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!