Vis studentum.no som: Mobil

Administrativ koordinator

Norges Yrkesakademi
Sammendrag
Varighet: 1 år på deltid
Pris: 49 900 NOK
Studielån/Stipend: Ja
Heltid/Deltid: Deltid
Søknadsfrist: Søk når som helst hele året
Utdanningsinstitutt: Norges Yrkesakademi
Type utdanning: Fagskole
Oppstart: Februar og september - Nettstudier

Administrativ koordinator

administrativ koordinator - fagskoleutdanning

Ta administrativ koordinator som nettstudium

Ønsker du å jobbe som administrativ støtte  for ledere eller ledergrupper i det private næringsliv eller offentlig forvaltning? Da trenger du kompetansen du tilegner deg gjennom utdanningen Administrativ koordinator. 

Dette lærer du

I deltidsutdanningen Administrativ koordinator lærer du hvordan du planlegger møter og arrangementer, oppfølging av kunder, arbeide med sosiale medier og dokument- og saksbehandling. Du lærer hvordan du kommuniserer med kunder og andre både på norsk og engelsk.

Etter endt utdanning møter du en variert arbeidsdag hvor kontroll og struktur blir sett på som en av de viktigste egenskapene dine. Utdanningen er utviklet i tett samarbeid med yrkeslivet. Du kan derfor være sikker på at deltidsutdanningen på nett gir deg en ettertraktet sekretærutdanning.

Noen av temaene du skal gjennom er

 • Saksbehandling 
 • Bruk av Office-programmene slik at de gir best mulig støtte til forretningsprosessene
 • Kundeoppfølgingssystem (CRM)
 • Presentasjonsteknikk
 • Møte- og arrangementsplanlegging
 • Jobbsøknad og intervjuteknikk
 • Innføring i det norske rettssystemet og aktuelle rettsområder
 • De mest brukte ord og uttrykk forretningsengelsk
 • Innføring i publisering og innholdsproduksjon på internett og sosiale medier

Hva blir jeg kvalifisert til

Etter endt utdanning kan du tre inn i en rolle som koordinator og sekretær for bedriftsledere og yrkestopper. Du kan blant annet få ansvar for sosiale medier, kundeoppfølging, planlegge/gjennomføre arrangementer, innholdsproduksjon til nettsider og annen tekstbehandling. Dette åpner for sosiale arbeidsdager, både med kunder og ansatte, med mange varierte arbeidsoppgaver.

Eksempler på stillinger du kan søke på etter endt utdanning er:

 • Sekretær
 • Administrativ koordinator
 • Administrasjonssekretær
 • Administrative støttestillinger innenfor stat og kommune
 • Resepsjoniststillinger med utvidede administrative støttefunksjoner
 • Kurs- og konferansevertinne
 • Personlig assistent for en toppleder

Opptakskrav/Søknad

Opptakskravet for denne utdanningen er fullført og bestått videregående skole, Salg og service, eller tilsvarende eldre læreplaner.

Mangler du dette, er det mulig å søke på bakgrunn av din arbeidserfaring. Dette kalles realkompetanse. Kontakt Norges Yrkesakademi, så kan vi vurdere om dette gjelder deg.

Studiefakta

Studiet gir 30 fagskolepoeng. Vitnemål utstedes ved bestått eksamen. 

Kostnader

Studieavgiften er på 49 900 kroner, pluss en registreringsavgift på 1750 kroner som inkluderer eksamensavgift og medlemsavgift i ONF (Organisasjon for norske fagskolestudenter). Utgifter til bøker kommer i tillegg.

Utdanningen er en godkjent fagskoleutdanning, noe som gjør at du kan søke Lånekassen om støtte. 

Flere studenter ved Norges Yrkesakademi får dekket hele eller deler av Utdanningen. Sjekk med din arbeidsgiver, kommune eller fylkeskommune om det finnes slike støtteordninger for deg. 

Ønsker du å dele opp betalingen kan Norges Yrkesakademi tilby deg ordninger for dette. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Administrativ koordinator.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Errors
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt
Valgfritt

Norges Yrkesakademi

Norges Yrkesakademi

Velkommen til Norges Yrkesakademi 

Fagskolen eCademy har fått nytt navn – Norges Yrkesakademi. Betegnelsen «yrkesakademi» illustrerer på en fin måte at Fagskolen skal kombinere praktisk yrkesutdanning med teori på et høyt nivå. Les mer om navnebyttet her.

Norges Yrkesakademi tilbyr nettbaserte studier over hele landet. Fagskoleutdanningene er godkjent av NOKUT (Norsk organ for kvalitet i utdanningen) og gir rett til lån og stipend i Lånekassen. Vi har studiestart to ganger i året – i september og februar, og løpende opptak hele året. Vi har ingen søknadsfrister. Søk når det passer deg!

Kombiner jobb og utdanning

Vår studiemodell baserer seg på fast progresjon og nettsamlinger i vårt virtuelle klasserom en kveld i uka. På nettsamlingene møter du læreren din og klassekameratene dine. Du leser og jobber med oppgaver der du er, når det passer deg. Du kan når som helst søke råd og veiledning hos læreren din. Hos Norges Yrkesakademi er du ikke alene.

Våre deltidsstudier på nett passer perfekt for deg som ønsker å kombinere jobb og studier, driver toppidrett og reiser mye, er hjemme med barn, ønsker en god utdanning uten å måtte flytte, reiser jorda rundt eller ønsker å komme raskt ut i en relevant jobb.

Norges Yrkesakademi tilbyr også korte, praktiske nettkurs. Start når du vil og les i ditt eget tempo!

9 gode grunner til å bli nettstudent ved Norges Yrkesakademi

1. De aller fleste fullfører studiet

Så mange som 75 prosent av studentene våre fullfører sine studier. Hele 90 prosent av studentene våre fullfører sine studier innen Helse og oppvekst.

2. Tett og personlig oppfølging

Både administrasjonen og lærerne ser deg og vil hjelpe deg å lykkes. Våre lærere gir deg tett og personlig oppfølging. Som nettstudent har du alltid mulighet til å kontakte lærer, medstudenter og administrasjonen. Studiene våre har fast progresjon.

3. Ukentlige nettsamlinger

Vi har ukentlige Skype-samlinger på kveldstid. Her møter du en lærer med solid yrkeserfaring og god, faglig kompetanse. Læreren går gjennom fagstoff og oppgaver, og du kan få svar på faglige spørsmål. Får du ikke deltatt på en samling? Du kan når som helst laste ned og spille av opptaket.

4. Deltidsstudent – Kombiner med full jobb

Selv om våre studier har fast progresjon, så er de fleksible. Du kan fint studere hos oss samtidig som du jobber 100 %. Får du ikke deltatt på den ukentlige Skype-samlingen? Last ned og spill av opptaket i etterkant. Som en pekefingerregel kan du regne med å bruke pluss/minus 20 timer pr uke på nettstudier. Tips: Lag ukeplaner med oversikt over alt du skal gjøre; jobb, familie og venner, fritidsaktiviteter OG tid til studiene!

5. Korte, yrkesrettede studier for alle

En fagskoleutdanning er en kort, yrkesrettet utdanning som varer fra ½ til 2 år (fulltid). Utdanningen bygger på videregående opplæring eller tilsvarende realkompetanse. Fagskoleutdanning er et fullverdig alternativ til høyskole- og universitetsutdanning og har en faglig bredde tilsvarende høyskoleutdanning.

6. Egen nettklasse med medstudenter

Som nettstudent får du tilgang til din egen klasse med studenter. Dere starter på studiet samtidig og følger samme progresjon. Det gir grunnlag for et lærerikt miljø. Dere kan drøfte oppgaver og faginnhold – lære av hverandre!

7. Topp moderne verktøy

Som verktøy for nettsamlingene bruker vi Microsoft Skype for Business (tidligere Lync) som gir direkte kontakt mellom deltakerne via nettet med toveis video. Skype for Business består av en rekke muligheter for kommunikasjon og aktivitet.  I videosamtalen vil læreren kunne dele skjermen sin og presentasjoner med deg og resten av klassen. Du kan også delta interaktivt via video, chat eller skjermdeling.

8. Du får fagskolepoeng

Den 1. august 2013 innførte Kunnskapsdepartementet fagskolepoeng for fagskoleutdanning. Det ble gjort for å skape en målbar effekt av utdanningsløpet. 60 fagskolepoeng tilsvarer ett års fulltidsutdanning. Norges Yrkesakademi tilbyr deltidsutdanninger (50 %), ett skoleår hos oss tilsvarer derfor 30 fagskolepoeng. Vi har vektet våre studier med fagskolepoeng. Antall poeng fremkommer i omtalene av studiene.

Den nye fagskolemeldingen som ble fremlagt 2. desember 2016 åpner for at studiepoeng kan være mulig i fremtiden.

9. Få støtte av Lånekassen

Våre nettstudier er offentlig godkjent av NOKUT som fagskoleutdanninger og gir dermed rett til støtte hos Lånekassen. Alle studiene har en studiebelastning på 50 % eller mer og gir 30 fagskolepoeng eller mer.

nettstudier ved norges yrkesakademi

Vis alle utdanninger fra Norges Yrkesakademi

Kontaktinformasjon til Norges Yrkesakademi

Norges Yrkesakademi

Sandakerveien 116
0484 Oslo

Studentene setter karakterer

          (4)
Eva Beate   |   16.07.2013
Det er god oppfølging fra lærere og administrajonen. Jeg er godt fornøyd med å ha studert hos eCademy i 2012/13. Og vurderer nå å ta et år til. Anbefaler å ta kontakt med Hege som er studentrådgiver om du lurer på om dette er noe for deg.
          (4)
Guro Pauline Lofthus   |   16.08.2011
Jeg studerer for tiden adm. koordinator ved ecademy. Dette er et veldig godt studium for de med en hverdag som ikke kan romme 100%studiebelastning. Vi har godt samarbeid med lærerne, underveis og etter at fagene er over. Studieopplegget er tilrettekagt slik at du lett kan følge studiet, med jevnlige små innleveringsoppgaver, slik at du hele tide...
Vis hele omtalen