Master

Spesialsykepleie

Nord universitet, i Bodø
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Spesialsykepleie

Nord universitet har siden høsten 2014 tilbudt masterstudier i spesialsykepleie. Master i spesialsykepleie med spesialisering i Anestesisykepleie (A), Intensivsykepleie (I), Operasjonssykepleie (O) og Kreftsykepleie (K). Etter tre semester (90 studiepoeng) har studentene oppnådd spesialsykepleie-kompetanse innenfor gitte fagfelt.

I henhold til nasjonale retningslinjer kan studiet avsluttes etter 90 studiepoeng og studenter som avslutter da er kvalifisert til å jobbe som spesialsykepleier innen valgt retning. For studenter som fullfører mastergraden vil de i tillegg ha kompetanse innen forskning og fagutvikling.

Studiet er delt mellom teori og praksis der ca. halvparten av studiet er veiledet praksis for anestesi, intensiv og operasjon og ca. 25% av studiet for kreftsykepleie er praksis.

Masteroppgaven på 30 studiepoeng kan skrives på heltid (4. semester), eller deltid over to semester (4. og 5. semester).​

Studiet gir kompetanse til å arbeide som spesialsykepleier innen Anestesi-, Intensiv-, Operasjons- og Kreftsykepleie. Studiet er relevant for kandidater som ønsker videre akademisk utdanning. Studiet gir kompetanse i å kunne iverksette fagutvikling og forskning.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Bodø
Nord universitet
Bodø
Bodø

Nord universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Universitetet har ca 1.350 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Vesterålen, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Levanger og Stjørdal....

Les mer og vis alle utdanninger ved Nord universitet

Highlights