Yrkesrettede kurs og utdanninger

Desentraliserte kurs - Kosmetisk sykepleie

Amabilis Academy, i Tromsø (+2 studiesteder)
Varighet
5 dager
Undervisning
Heltid
Pris
40 000 NOK
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt skolen (+3 startdatoer)
Varighet
5 dager
Undervisning
Heltid
Pris
40 000 NOK
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Kontakt skolen (+3 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Desentraliserte kurs - Kosmetisk sykepleie

Desentraliserte kurs i estetisk medisin og injeksjoner

I 2024 arrangerer vi injeksjonskurs innen filler og Botulinumtoksin flere steder i landet både vår og høst.

I flere år har vi arrangert kurs i ulike deler av landet, og i 2024 vil vårt desentraliserte tilbud være tilgjengelig i byene Tromsø, Bergen, og Stavanger. Valget av lokasjoner er basert på både etterspørsel samt vår ambisjon om å dekke hele landet.

Vi har også gjort betydelige investeringer i å utvikle en av verdens ledende online læringsplattformer spesialisert på injeksjonsbehandlinger. Plattformen vår tilbyr dyptgående teoretisk materiale gjennom omfattende videoer og demonstrasjoner som viser nøyaktig hvordan behandlingene utføres.

3 av 5 dager gjennomføres online, mens 2 dager gjennomføres fysisk med praktisk trening på levende modeller.

Om kurset

Estetisk Botox behandling

Grunnleggende Botox behandling av de øvre områdene i ansiktet som sinnarynke, panne, kråketær og øyebrynsløft. Dette er de mest vanlige og etterspurte områdene.

Medisinsk og Avansert Botoxbehandling

På dette kurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Filler Grunnkurs

Dette er innføringskurset i behandling med Fillere. Kurset dekker grundig teorien bak bruk av hudfillere inkludert indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, komplikasjoner, bruk av hyalase og injeksjonsteknikker. Praktisk trening vil også bli gjennomført på Nasolabial linjen og Marionett linjen.. Kurset vil inneholde praktiske øvelser på flere levende modeller, hvor alle deltakerne vil gjennomføre gjentatte behandlinger for å styrke ferdighetene og sikkerheten i utførelsen.

Leppefiller Grunnkurs

På denne kursdagen vil vi går grundig gjennom anatomi, injeksjonsteknikker, forsiktighetsregler og komplikasjoner for å gjennomføre en leppefiller behandling. Du vil her lære om teknikker som gjør deg i stand til å forme en leppe som kundene blir fornøyd med. Vi vil gå gjennom de grunnleggende elementene i leppebehandling. Du vil etter endt kurs kunne utføre enkle behandlinger selv.

Volumfiller i ansiktet

Dette er kurset der du lærer å injisere filler i midtre og nedre del av ansiktet for å øke eller erstatte tapt volum. Vi vil behandle kinnben, kjevelinje og hake.

Hvem passer desentraliserte kurs for?

De som ikke bor nært Oslo

Våre desentraliserte kurs er designet for å være tilgjengelig og relevante for fagfolk over hele landet, uavhengig av geografisk plassering, og tilbyr en unik kombinasjon av omfattende online læring og praktiske økter.

De som ønsker å jobbe selvstendig med filler- og botoxbehandlinger

Alle leger, sykepleiere og tannleger som har et ønske om å jobbe selvstendig. Ved endt kurs vil du være i stand til å utføre alle typer filler- og botoxbehandlinger på egen hånd.

De som ønsker en ekstra yrkestittel

Etter endt kurs vil du i likhet med vårt vanlige 5-dagers intensivkurs, kunne benytte deg av de respektive yrkestitlene; estetisk lege, estetisk sykepleier eller estetisk tannlege. Dette kurset dekker dog også markedsføring + informasjon om egen klinikk/ansvarlig lege.

Markedsføringskurs

Hvordan markedsføre seg innen estetisk medisin. Vi kommer til å gå gjennom:
- Google Business
- Instagram Regelverk
- Sosiale medier generelt
- Nettside

Hvordan starte klinikk/Ansvarlig lege

Vi går gjennom hva du må tenkte på når du starter egen klinikk. Innjkøp av produkter, priser, logistikk og lager. Det vil også bli fokus på hva du trenger av utstyr, prisoverslag og forsikringer/NPE. For alle sykepleiere som trenger ansvarlig lege vil det også bli aktuelt å signere avtale med en av våre leger fra vår legepool rundt i Norge.

For kontakt eller mer informasjon om Desentraliserte kurs - Kosmetisk sykepleie, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 3 startdatoer

Kontakt skolen

  • Klasserom
  • Bergen

Kontakt skolen

  • Klasserom
  • Stavanger

Kontakt skolen

  • Klasserom
  • Tromsø

Studiefakta, Tittel m.m

Gratis oppfriskning!

Amabilis Academy gir deg muligheten til gratis oppfriskning etter avsluttet kurs. Noen begynner å arbeide umiddelbart etter kurset, mens andre venter en stund før de søker jobb eller etablerer sin egen klinikk. For de som ikke har praktisert injeksjoner på en stund etter kurset, kan usikkerheten øke.

Derfor tilbyr vi deg gratis deltakelse på det samme kurset du tidligere har gjennomført, eller praktisk trening på de behandlingene du føler deg minst sikker på.

Dette tiltaket benyttes av mange, og det er også i vår interesse å støtte deg slik at du kan utvikle deg til å bli så kompetent og selvsikker som mulig.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Desentraliserte kurs - Kosmetisk sykepleie.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Amabilis Academy
Parkveien 21
0352 Oslo

Amabilis Academy - Videreutdanning innen estetisk medisin og injeksjoner

Amabilis Academy er Norges største og best renommerte utdanning innen kosmetiske injeksjoner for sykepleiere, leger og tannleger. Siden 2014 har vi utdannet over 1000 helsepersonell og våre tidligere studenter finner du på alle store klinikker i Norge. Amabilis Academy utdanner...

Les mer og vis alle utdanninger ved Amabilis Academy

Highlights