Yrkesrettede kurs og utdanninger

8-dagers komplettkurs - Kosmetisk sykepleie

Varighet
8 dager
Undervisning
Heltid
Pris
70 000 NOK
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
22 juni, 2024 (+3 startdatoer)
Varighet
8 dager
Undervisning
Heltid
Pris
70 000 NOK
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
22 juni, 2024 (+3 startdatoer)
Få mer informasjon om utdanningen 👍

8-dagers komplettkurs - Kosmetisk sykepleie

8-dagers komplettkurs

Det mest omfattende kurset innen injeksjons-behandlinger i Norge. Kurset dekker alt innen Botox, Fillere og Mesoterapi. Kurset er spesial-tilpasset leger og sykepleiere som drømmer om å starte for seg selv, eller ønsker å være toppkvalifisert for å få jobb i en estetisk klinikk. 

Om kurset 

Dag 1: Botox Grunnkurs

Grunnleggende Botox behandling av de øvre områdene i ansiktet som sinnarynke, panne, kråketær og øyebrynsløft. Dette er de mest vanlige og etterspurte områdene.

Dag 2: Medisinsk og Avansert Botoxbehandling

På dette kurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Dag 3: Filler Grunnkurs

Dette er innføringskurset i behandling med Fillere. Kurset dekker grundig teorien bak bruk av hudfillere inkludert indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, komplikasjoner, bruk av hyalase og injeksjonsteknikker. Praktisk trening vil også bli gjennomført på Nasolabial linjen og Marionett linjen.. Kurset vil inneholde praktiske øvelser på flere levende modeller, hvor alle deltakerne vil gjennomføre gjentatte behandlinger for å styrke ferdighetene og sikkerheten i utførelsen.

Dag 4: Leppefiller Grunnkurs

På denne kursdagen vil vi går grundig gjennom anatomi, injeksjonsteknikker, forsiktighetsregler og komplikasjoner for å gjennomføre en leppefiller behandling. Du vil her lære om teknikker som gjør deg i stand til å forme en leppe som kundene blir fornøyd med. Vi vil gå gjennom de grunnleggende elementene i leppebehandling. Du vil etter endt kurs kunne utføre enkle behandlinger selv.

Dag 5: Volumfiller i ansiktet

Dette er kurset der du lærer å injisere filler i midtre og nedre del av ansiktet for å øke eller erstatte tapt volum. Vi vil behandle kinnben, kjevelinje og hake.

Dag 6: Mesoterapi behandling

Du vil lære hudforbedrende behandlinger med injeksjoner, der vi går gjennom ulike injeksjonsteknikker og produkter for å øke spensten og gløden i huden. En av de mest vanlige behandlingene på klinikker.

Dag 6: Tear Trough filler

Dette er et kurs hvor du lærer å tilføre filler under øynene for å redusere tap av volum under øynene, og få pasienten til å se mindre trøtt ut. Dette er en avansert behandling og det er viktig å selektere pasientene godt, da ikke alle vil ha god effekt av en sånn type behandling.

Dag 7: Profhilo/Biostimulator

Profhilo® er en ny type hyaluronsyre som med sine unike egenskaper, gjør den perfekt for anti-aldringsbehandlinger med naturlige resultater. En utrolig populær behandling der vi setter 10 bolusdoser rundt i anisktet for optimal behandling.

Dag 7: Avansert Leppfiller kurs

Dette er et svært populært kurs for deg som ønsker å jobbe mye med leppefiller. Vi kommer til å jobbe med avanserte og viderekommende teknikker der vi tar i bruk vertikale injeksjoner for å kunne definere formen på leppen bedre.

Dag 8: Nesekorreksjon - Rhinoplasty

Dette er et svært populært og avansert kurs. Du vil lære hvordan vi kan rette ut neseryggen, løfte nesetippen og gjøre nesen smalere med fillere. Krever mye av deg som kursdeltager og det er et utfordrende området å jobbe med.

Markedsføringskurs

Hvordan markedsføre seg innen estetisk medisin. Vi kommer til å gå gjennom:
- Google Business
- Instagram Regelverk
- Sosiale medier generelt
- Nettside

Hvordan starte klinikk/Ansvarlig lege

Vi går gjennom hva du må tenkte på når du starter egen klinikk. Innjkøp av produkter, priser, logistikk og lager. Det vil også bli fokus på hva du trenger av utstyr, prisoverslag og forsikringer/NPE. For alle sykepleiere som trenger ansvarlig lege vil det også bli aktuelt å signere avtale med en av våre leger fra vår legepool rundt i Norge.

Hvem passer 8-dagers komplettkurs for?

De som ønsker å ha estetisk medisin som fast yrke

Norges mest omfattende kurs passer for deg som ønsker å bli dyktig og ha estetisk medisin som yrke. Etter endt kurs kan du kalle deg estetisk sykepleier, estetisk lege eller estetisk tannlege, og begynne å jobbe på egen klinikk eller praksis med det samme.

De som ønsker store mengder praktisk trening

Amabilis Academy har over 1500 modeller i sin portefølje. Dette er noe som kommer deg som kursdeltager tilgode, da vi har mange modeller på kurs som du har mulighet til å øve på med injeksjoner.

De som ønsker å spare mye penger

Ved å velge å gjennomføre dette kurset som en helhet, kan du realisere besparelser på over kr 40 000,-, og dermed dra nytte av en svært gunstig rabatt i motsetning til å ta alle kursene alene.

For kontakt eller mer informasjon om 8-dagers komplettkurs - Kosmetisk sykepleie, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

Velg mellom 3 startdatoer

22 juni, 2024

  • Klasserom
  • Oslo

31 august, 2024

  • Klasserom
  • Oslo

12 oktober, 2024

  • Klasserom
  • Oslo

Studiefakta, Tittel m.m

Gratis oppfriskning!

Amabilis Academy gir deg muligheten til gratis oppfriskning etter avsluttet kurs. Noen begynner å arbeide umiddelbart etter kurset, mens andre venter en stund før de søker jobb eller etablerer sin egen klinikk. For de som ikke har praktisert injeksjoner på en stund etter kurset, kan usikkerheten øke.

Derfor tilbyr vi deg gratis deltakelse på det samme kurset du tidligere har gjennomført, eller praktisk trening på de behandlingene du føler deg minst sikker på.

Dette tiltaket benyttes av mange, og det er også i vår interesse å støtte deg slik at du kan utvikle deg til å bli så kompetent og selvsikker som mulig.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen 8-dagers komplettkurs - Kosmetisk sykepleie.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Amabilis Academy
Parkveien 21
0352 Oslo

Amabilis Academy - Videreutdanning innen estetisk medisin og injeksjoner

Amabilis Academy er Norges største og best renommerte utdanning innen kosmetiske injeksjoner for sykepleiere, leger og tannleger. Siden 2014 har vi utdannet over 1000 helsepersonell og våre tidligere studenter finner du på alle store klinikker i Norge. Amabilis Academy utdanner...

Les mer og vis alle utdanninger ved Amabilis Academy

Highlights