Amabilis Academy

i Oslo (+ 4 studiesteder)
Få mer informasjon om skolen 👍

Amabilis Academy

Amabilis Academy

Amabilis Academy - Videreutdanning innen estetisk medisin og injeksjoner

Amabilis Academy er Norges største og best renommerte utdanning innen kosmetiske injeksjoner for sykepleiere, leger og tannleger. Siden 2014 har vi utdannet over 1000 helsepersonell og våre tidligere studenter finner du på alle store klinikker i Norge.

Hva gjør vi?

Amabilis Academy utdanner mellom 250 - 300 leger, sykepleiere og annet helsepersonell hvert år innen estetisk medisin og injeksjoner. Vi utdanner alt fra allmennleger, psykiatere til plastisk kirurger, både fra privat og offentlig sykehus.

Mange ønsker å jobbe med injeksjoner av botulinum toksin og hudfillere på heltid, mens andre har det som en sekundær næring i tillegg til sin primærjobb på sykehus eller legekontor.

Det er et stort behov for flere leger i bransjen, da sykepleiere ikke lenger kan jobbe selvstendig som behandlere grunnet nye tolkninger av regelverket.

Hvorfor studere hos oss?

Ansvarlig lege etter endt kurs

Vi tilbyr alle sykepleiere som har gjennomført kurs hos oss en ansvarlig lege etter endt kurs. Dette gjør at du kan begynne å jobbe på egen klinikk eller praksis rett etter endt studie.

Modeller Til Kurs

Amabilis Academy har over 1500 modeller i sin portofølje og dette er noe som kommer deg som kursdeltager tilgode, da det er store mengder modeller på kurs som du kan få øve på med Botox og Fillere.

Vi hjelper og støtter deg etter endt kurs

Vi i Amabilis Academy og våre leger vil være tilgjengelig for deg etter endt kurs og støtte deg vis det er noe du trenger hjelp til. Vi har også en egen mentor ordning som du kan benytte deg av. Dette er en ordning som sikrer deg i starten av din karriere, og du kan få hjelp og råd til alt du trenger.

Gratis oppfriskning

Amabilis Academy gir deg muligheten til gratis oppfriskning etter avsluttet kurs. Noen begynner å arbeide umiddelbart etter kurset, mens andre venter en stund før de søker jobb eller etablerer sin egen klinikk. For de som ikke har praktisert injeksjoner på en stund etter kurset, kan usikkerheten øke.

Derfor tilbyr vi deg gratis deltakelse på det samme kurset du tidligere har gjennomført, eller praktisk trening på de behandlingene du føler deg minst sikker på.

Dette tiltaket benyttes av mange, og det er også i vår interesse å støtte deg slik at du kan utvikle deg til å bli så kompetent og selvsikker som mulig.

Velg Amabilis Academy

Vi er den største leverandøren av injeksjonsutdanning i Skandinavia og et godt kjent navn blant de som jobber med injeksjoner i Norge. Selv om andre har forsøkt å kopiere oss, kan ingen matche anseelsen og jobbmulighetene du får etter å ha studert ved Amabilis Academy.

Vi er stolte av våre prestasjoner og streber etter å gi vårt beste for at du som kursdeltaker også skal være fornøyd. Velkommen til oss!


For kontakt eller mer informasjon om Amabilis Academy, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Amabilis Academy.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.

Kontakt skolen

Amabilis Academy

Parkveien 21
0352 Oslo

Tlf: +47 936 89 397
www.amabilis.no


Highlights