Yrkesrettede kurs og utdanninger

Sertifiseringskurs/Innføringskurs - kosmetisk sykepleier eller lege

Varighet
5 dager
Undervisning
Heltid
Pris
40 000 NOK
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
22 juni, 2024 Se detaljer
Varighet
5 dager
Undervisning
Heltid
Pris
40 000 NOK
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
22 juni, 2024 Se detaljer
Få mer informasjon om utdanningen 👍

Sertifiseringskurs/Innføringskurs - kosmetisk sykepleier eller lege

Sertifiseringskurs/Innføringskurs - bli Kosmetisk sykepleier eller lege

Som Norges største udanningsakademi innen injeksjonsbehandlinger for Leger, Tannleger og sykepleiere, innførte vi 5-dagers Intensivkurs for 8 år siden, som ble en kjempesuksess og det er over 600 Leger eller sykepleiere som har gjennomført dette kurset siden vi startet opp. Dette har vært grunnkurset for alle så har ønsker å begynne å jobbe med injeksjonsbehandlinger i Norge.

Fra høsten 2024 så vil vi pensjonere vårt 5-dagers Intensivkurs og erstatte det med vårt nye Sertifiseringskurs. Dette nye kurset vil være to-delt, der første delen er Online og den andre delen er praktisk trening på akademiet på levende modeller.

Om kurset

Estetisk Botox behandling

Grunnleggende Botox behandling av de øvre områdene i ansiktet som sinnarynke, panne, kråketær og øyebrynsløft. Dette er de mest vanlige og etterspurte områdene.

Medisinsk og Avansert Botoxbehandling

På dette kurset vil du lære å behandle medisinske indikasjoner som tanngnissing, migrene, svettebehandling av hender og axille og alle små områder i midtre og nedre del av ansiktet som bunn lines, gummy smile, sur munn(DAO), mentalis og platysma. Etter dette kurset har du nå lært alle områder som kan behandles med botulinumtoksin i ansiktet.

Filler Grunnkurs

Dette er innføringskurset i behandling med Fillere. Kurset dekker grundig teorien bak bruk av hudfillere inkludert indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, komplikasjoner, bruk av hyalase og injeksjonsteknikker. Praktisk trening vil også bli gjennomført på Nasolabial linjen og Marionett linjen.. Kurset vil inneholde praktiske øvelser på flere levende modeller, hvor alle deltakerne vil gjennomføre gjentatte behandlinger for å styrke ferdighetene og sikkerheten i utførelsen.

Leppefiller Grunnkurs

På denne kursdagen vil vi går grundig gjennom anatomi, injeksjonsteknikker, forsiktighetsregler og komplikasjoner for å gjennomføre en leppefiller behandling. Du vil her lære om teknikker som gjør deg i stand til å forme en leppe som kundene blir fornøyd med. Vi vil gå gjennom de grunnleggende elementene i leppebehandling. Du vil etter endt kurs kunne utføre enkle behandlinger selv.

Volumfiller i ansiktet

Dette er kurset der du lærer å injisere filler i midtre og nedre del av ansiktet for å øke eller erstatte tapt volum. Vi vil behandle kinnben, kjevelinje og hake.

Markedsføringskurs

Hvordan markedsføre seg innen estetisk medisin. Vi kommer til å gå gjennom:
- Google Business
- Instagram Regelverk
- Sosiale medier generelt
- Nettside

Hvordan starte klinikk/Ansvarlig lege

Vi går gjennom hva du må tenkte på når du starter egen klinikk. Innjkøp av produkter, priser, logistikk og lager. Det vil også bli fokus på hva du trenger av utstyr, prisoverslag og forsikringer/NPE. For alle sykepleiere som trenger ansvarlig lege vil det også bli aktuelt å signere avtale med en av våre leger fra vår legepool rundt i Norge.

Etter endt kurs vil vi gå gjennom kjøp av Botox, Fillere og Produkter. Vi vil gå gjennom helseskjema, hjelpe til med å skaffe ansvarlig lege og gå gjennom praktiske ting som forsikringer, NPE etc.

Fordelen med det nye sertifiseringskurset

Du får tilgang til vårt store lager med online kurs og videoer.

Alle våre forelesninger er profesjonelt filmet med høy kvalitet på både bilde og lyd. Du vil kunne foreberede deg svært grundig og komme godt forberedt til praktisk trening.

Gjennomfør all teori online og få all praktisk trening samlet på en helg!

Tidligere arrangerte vi teoretisk gjennomgang i starten av hver kursdag, før vi fortsatte med praktisk trening. Vi har nå økt mengden teori og gjort kurset enda mer omfattende, da vi nå har laget online kurs og filmet alle presentasjoner og behandlinger, så du kan bruke god tid hjemme med å forberede deg til kurs.

Du sparer både tid og penger.

Alle helsepersonell ønsker har begrenset med tid som de kan være borte fra jobben. Vi har derfor redusert antall dager som du møter opp på kurs til kun 2 dager. Du kan derfor få gjennomført kurset uten å ha fravær i uka, og ved å kun overnatte en natt i Oslo vis du kommer langveisfra.

For kontakt eller mer informasjon om Sertifiseringskurs/Innføringskurs - kosmetisk sykepleier eller lege, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

22 juni, 2024

  • Klasserom
  • Oslo

Studiefakta, Tittel m.m

Etter endt kurs:

Når du har fullført kurset, vil du alltid være en del av Amabilis Academy og vårt alumniprogram. Dette sikrer at du alltid vil ha tilgang til kursvideoene og opplæringsressursene. Du vil også motta invitasjoner til å delta i vårt gratis utdanningsprogram med ukentlige webinarer. Som ny innenfor bransjen er det viktig at du føler deg trygg på at det er et sted hvor du kan søke svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Jeg vil vite mer!

Bestill informasjon

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Sertifiseringskurs/Innføringskurs - kosmetisk sykepleier eller lege.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen


reCAPTCHA logo Denne hjemmesiden er beskyttet av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Brukervilkår gjelder.
Amabilis Academy
Parkveien 21
0352 Oslo

Amabilis Academy - Videreutdanning innen estetisk medisin og injeksjoner

Amabilis Academy er Norges største og best renommerte utdanning innen kosmetiske injeksjoner for sykepleiere, leger og tannleger. Siden 2014 har vi utdannet over 1000 helsepersonell og våre tidligere studenter finner du på alle store klinikker i Norge. Amabilis Academy utdanner...

Les mer og vis alle utdanninger ved Amabilis Academy

Highlights