Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
90 dagers tilgang
Språkkurs
Oppstart: Åpent for opptak hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Kontakt NooA
Kontakt lånekassen

Norsk B1

Ta Norsk B1 på nett!

Norsk B1 er ett av NooAs nettkurs som bygger på det felles europeiske rammeverket for språk. De har også nettkurs i Norsk A2 og Norsk B2. Kurset har individuell oppfølging av privatlærer og leder fram til Norskprøve på nivå B1. Deltakerne jobber i eget tempo og på eget nivå. Målet med kurset er å lære seg norsk på et selvstendig nivå. Du bør være på nivå A2 før du starter på dette kurset. Du bør også ha mulighet til muntlig trening utenom kurset. Kurset kan for eksempel kombineres med jobb eller praksisplass.

lære norsk på nett

Nettkursets innhold

Dette nettkurset i Norsk B1 følger Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Om nivå B1 sier læreplanen blant annet:

«På dette nivået kan deltakeren forstå klare og enkle framstillinger relatert til kjente emner fra arbeid, skole, hjem og fritid og kan uttrykke seg enkelt og sammenhengende om kjente emner og emner av personlig interesse. Deltakeren kan delta uforberedt i samtaler i de fleste situasjoner en møter i dagliglivet, når samtalepartneren snakker tydelig».

Kurset inneholder følgende studieenheter:

 1. Personlig: familierelasjoner og boligforhold
 2. Offentlig: Norge før og nå, velferdssamfunnet, kultur og verdier og medier.
 3. Opplæring: fag i grunnopplæringen, utdanningssystemet og livslang læring
 4. Arbeidsliv: arbeidsmarked, jobbsøking og arbeidsmiljø 
For kontakt eller mer informasjon om Norsk B1, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Du bør være på nivå A2 før du begynner på Norsk B1.

Studiefakta, Tittel m.m

Tiden man bruker på Norsk B1 vil variere mye og er avhengig av hvor mye du kan fra før, men du må regne med å bruke ca. 60 timer på å fullføre kurset.

Kostnader

Prisen for nettkurset er kr 3800. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Norsk B1.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

ta opp fag fra vgs

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

 1. Start i dag
 2. Studer der du er
 3. Lær av de beste digitale lærerne
 4. Lær i sosiale nettverk med andre
 5. Bruk 180 dager per kurs
 6. Studer i ditt eget tempo
 7. Få mye læring for pengene
 8. Jobb og tjen penger mens du studerer
 9. Få studielån på videregående skole
 10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norsk B1:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!