Norskkurs for begynnere og fremmedspråklige

NooA – Nordic open online Academy
Sammendrag
Språkkurs
Nettstudier
Opp til 4 mnd
Heltid/deltid
Kontakt lånekassen
Åpent for opptak hele året
Søknadsfrist: Kontakt skolen
Nettstudier

Norskkurs for begynnere og fremmedspråklige

Norskkurs for begynnere og fremmedspråklige

Norskkurs på nett

Norskkurs for fremmedspråklige består av nettkursene NooA har utviklet i samarbeid med Norsk Nettkurs. Vi har også et norskkurs for begynnere som er utviklet i samarbeid med språkskoler i Estland, Latvia og Litauen.

Start når du vil og studer i det tempoet som passer deg.

Norskkurs for fremmedspråklige

Du kan velge mellom følgende norskkurs: 

 • Norsk A2
  Målet med kurset Norsk A2 er å lære norsk på et grunnleggende nivå. Du bør være på nivå A1 fra før og ha mulighet til muntlig trening utenom kurset.
 • Norsk B1
  Norsk B1 er ett av våre norskkurs som bygger på det felles europeiske rammeverket for språk. Du bør være på nivå A2 før du starter på dette kurset.
 • Norsk B2
  Nettkurs i norsk på nivå B2 med individuell oppfølging av privatlærer. Forberedelse til Bergenstesten eller Norskprøve B1-B2.
 • Norsk B2 eksamenskurs
  Norsk B2 Eksamenskurs forbereder deg til å ta en norskprøve på nivå B2. Eksamenskurset passer for deg som har gjennomgått opplæring på nivå B2, for eksempel nettkurset Norsk B2.
 • Norsk C1
  Nettkurs på nivå C1 er for deg som trenger norskkunnskaper på høyere akademisk nivå. Aktuelle prøver er Norskprøven C1 eller Test i norsk – høyere nivå.

 
Kursenes innhold

Vi følger fem hovedpersoner fra Estland, Latvia og Litauen, og møter dem i hverdagslige situasjoner i Norge, på jobb og i sosiale aktiviteter, gjennom 64 leksjoner fordelt på 5 ulike temaer:

 1. personlig og sosialt liv
 2. dagligliv, fritid og reiser
 3. arbeidsliv, utdanning og økonomi
 4. kropp og helse
 5. samfunn og offentlige tjenester

I tekstene kan du klikke på praktisk talt hvert eneste ord og da får du oversettelse på tre språk: estisk, latvisk og litauisk. Det er flere ulike oppgavetyper – quiz, lukeoppgaver, fyll inn manglende ord, kryssord, osv. Du mottar tilbakemelding så snart du fullfører oppgavene.

For kontakt eller mer informasjon om Norskkurs for begynnere og fremmedspråklige, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Kontakt skolen for informasjon om søknad- og opptakskrav.

Studiefakta, Tittel m.m

Ulike kurs i norsk, tilpasset begynnere og fremmedspråklige.

Kostnader

Prisen på de enkelte kursene varierer. Kontakt skolen for nøyaktig pris på kursene.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Norskkurs for begynnere og fremmedspråklige.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

 1. Start i dag
 2. Studer der du er
 3. Lær av de beste digitale lærerne
 4. Lær i sosiale nettverk med andre
 5. Bruk 180 dager per kurs
 6. Studer i ditt eget tempo
 7. Få mye læring for pengene
 8. Jobb og tjen penger mens du studerer
 9. Få studielån på videregående skole
 10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy

Kontaktinformasjon til NooA – Nordic open online Academy

NooA – Nordic open online Academy

Kirkegata 7
Kragerø 3770

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norskkurs for begynnere og fremmedspråklige:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!