Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
90 dagers tilgang
Språkkurs
Oppstart: Åpent for opptak hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Kontakt NooA
Kontakt lånekassen

Norsk A2

Ta Norsk A2 på nett!

Dette er et nettkurs i norsk på nivå A2 med individuell oppfølging av privatlærer. Kurset leder fram til Norskprøve på nivå A2. Deltakerne jobber i eget tempo og på eget nivå. Målet med kurset Norsk A2 er å lære seg norsk på et grunnleggende nivå. Du bør være på nivå A1 fra før og ha mulighet til muntlig trening utenom kurset. Dette kurset kan for eksempel kombineres med jobb eller praksisplass.

lære norsk på nett

Kursbeskrivelse

Nettkurset følger Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere. Læreplanen sier blant annet dette om norsk på nivå A2:

«På dette nivået kan deltakeren forstå svært enkelt dagligspråk, og kan uttrykke seg enkelt om emner knyttet til egen person og familie, nære omgivelser og arbeid. Deltakeren kan klare seg i enkle og rutinepregede samtalesituasjoner med direkte utveksling av informasjon om kjente forhold, hvis samtalepartneren snakker langsomt og tydelig og er støttende.»

Kurset inneholder følgende studieenheter:

 1. Personlige temaer handler om familie og boformer, personlig økonomi, livsstil og kosthold, tradisjoner og livssyn, samt fritid og sosiale medier.
 2. Offentlige temaer tar for seg høytider og feiringer, Norge, institusjoner og kultur.
 3. Opplæring handler om høyere utdanning, arbeids- og vurderingsformer.
 4. Arbeidsliv dreier seg om jobbsøking samt lover og regler i arbeidslivet.

Hver studieenhet avsluttes med en innsendingsoppgave som læreren gir kommentarer til. Du får også tilbud om et frivillige Skype-møter med læreren i løpet av kurset.

For kontakt eller mer informasjon om Norsk A2, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Du kan fortsette på nettkurs med kursene Norsk B1 og Norsk B2.

Opptakskrav/Søknad

Du bør være på nivå A1 før du begynner på dette kurset.

Studiefakta, Tittel m.m

Tiden man bruker på kurset vil variere mye og er avhengig av hvor mye du kan fra før, men du må regne med å bruke ca. 60 timer på å fullføre kurset.

Kostnader

Pris for nettkurset er kr 3800. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Norsk A2.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NooA – Nordic open online Academy

NooA – finn ditt nettkurs og start i dag

NooA (Nordic open online Academy) er nettskolen som følger din timeplan. Lær når og hvor du vil – i et sosialt miljø med gode lærere og individuell oppfølging. På Campus NooA legges det til rette for forum der du kan drøfte spørsmål med andre, og skolen er fleksibel for deg som liker best å studere i ditt eget tempo. 

ta opp fag fra vgs

Ulike studietilbud

Veien til studiekompetanse eller fagbrev kan være kortere enn du tror. NooA tilbyr nettkurs innen generell studiekompetanse, påbygging til generell studiekompetanse og spesiell studiekompetanse. I tillegg til dette har skolen et stort utvalg av nettkurs i yrkesfag, som for eksempel helsefagarbeider og salg, service og sikkerhet. Skolen benytter seg av ulike digitale læringsverktøy for å sikre best mulig studieprogresjon. 

Privatisten er en møteplass som gjør det mulig for elevene på NooA videregående skole å få kontakt med hverandre på tvers av fag og studieretninger. Her kan naturfagelevene få kontakt med dem som tar både matematikk, historie og sosialkunnskap. I tillegg får de tilgang til råd og tips rundt forberedelser og påmeldinger til eksamen.

Studentlappen er et tilbud til deg som vil lære studieteknikker og digitale verktøy (mobiltelefoner, apper, programvare, nettsider etc.) som kan gjøre deg til en bedre student. Det fokuserer på digitale verktøy som hjelper deg å planlegge studiene, konsentrere deg og huske det du har lært. Det inneholder også nyttig informasjon om hvordan du kan skrive, lagre og organisere materiale du bruker i studiene dine. Kurset gir en innføring i læringsfilosofien, tjenestene og oppgavetypene som du vil møte på Campus NooA.

Ti fordeler med nettstudier på NooA

 1. Start i dag
 2. Studer der du er
 3. Lær av de beste digitale lærerne
 4. Lær i sosiale nettverk med andre
 5. Bruk 180 dager per kurs
 6. Studer i ditt eget tempo
 7. Få mye læring for pengene
 8. Jobb og tjen penger mens du studerer
 9. Få studielån på videregående skole
 10. Nå lenger
Vis alle utdanninger fra NooA – Nordic open online Academy
Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norsk A2:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!