Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Videregående skole / Studiekompetanse
Nettstudier
Deltid
Oppstart: Hele året - Nettstudier
Søknadsfrist: Løpende opptak
Kontakt lånekassen
Nettstudier
Akademiet nettstudier

Norsk

Norsk

Ønsker du å ta opp fag, forbedre karakterer eller oppnå generell studiekompetanse? Akademiet Nettstudier tilbyr faget Norsk som nettstudium.

Norsk er et fellesfag til studiespesialiserende utdanningsprogram og ett av de seks minstekravsfagene som gir studiekompetanse. 

Hvorfor ta dette faget?

Du trenger norskfaget for å få generell studiekompetanse. Norsk er et sentralt fag for kulturforståelse, kommunikasjon og dannelse. Faget bygger på et tekstbegrep som inkluderer muntlige, skriftlige og sammensatte tekster, der skrift, lyd og bilder spiller sammen. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne er et helt sentralt i både utdanning og yrkesliv, og norsk er derfor et viktig redskapsfag.

Om Norsk-faget

Undervisningen i norsk er delt inn i en skriftlig og en muntlig del. Du vil gå igjennom ulilke oppgavetyper som blir gitt til eksamen, og vil få mange tips på hvordan du kan disponere besvarelsen din. Du vil jobbe både med hovedmål og sidemål. Undervisningen i muntlig er delt i to hovedtemaer; språk og litteratur. Du vil få en gjennomgang av norsk språkhistorie og litteraturhistorie, fra vikingtiden og opp til våre dager.


For kontakt eller mer informasjon om Norsk, vennligst fyll inn en interessemelding.

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende.

Studiefakta, Tittel m.m

Eksamen: Det er tre eksamener i norsk. Norsk hovedmål skriftlig, norsk sidemål skriftlig og norsk muntlig.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Norsk.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Nettstudier

akademiet nettstudier

Akademiet Nettstudier

Trenger du bedre karakterer for å komme inn på utdanningen du ønsker deg? Mangler du studiekompetanse eller realfag? Ta opp fag fra VGS på nett og kom inn på utdanningen du ønsker deg!

Med Akademiet Nettstudier kan du studere når og hvor du vil. Nettskolen tilbyr eksamenskurs for deg som skal ta fag fra videregående skole som privatist. Du velger når og hvor du ønsker å studere, sender inn oppgaver og får tilbakemeldinger og veiledning av faglærer.

Karaktergaranti – bedre karakter eller kurset på nytt

På Akademiets privatistkurs i klasserom og på nett får du karaktergaranti. Akademiet garanterer bedre karakter, eller eller kurset på nytt! Det vil si at at om du ikke forbedrer karakteren din og følger våre vilkår, vil du kunne søke om å få gjennomføre kurset på nytt uten ekstra kostand.

Vi har så stor tro på vårt pedagogiske undervisningsopplegg, vår skoleerfaring og våre lærere at vi gir våre kunder denne kvalitetsgarantien. Når du velger å følge våre privatistkurs i klasserom og på nett, har du derfor alltid en sikkerhet.

Studietilbud ved Akademiet Nettstudier

Akademiet tilbyr alle fellesfag og et bredt utvalg av programfag. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk og menneskerettigheter 
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 Sosiologi og sosialantropologi

 
Språkfag

I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistskole i ti byer og på nett

Akademiet Privatistskole holder til i Oslo, Drammen, Tønsberg, Fredrikstad, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr skolen nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer.

Gratis rådgivning

Akademiets rådgivere hjelper deg med informasjon om hvilke fag og karakterer du trenger, for at du skal nå dine mål. Gratis rådgiving er tilgjengelig på telefon, chat og på skolestedene.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Nettstudier

Kontaktinformasjon til Akademiet Nettstudier

Akademiet Nettstudier

Pilestredet 56
0167 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Norsk:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!