Vis studentum.no som: Mobil

Den digitale arbeidsplassen

NKI Nettstudier
Sammendrag
Yrkesrettede kurs og utdanninger
Nettstudier
6 måneder (fleksibel gjennomføring)
Deltid
Delbetalinger
7 800 NOK
Fleksibel oppstart
Søknadsfrist: Løpende opptak
Nettstudier

Den digitale arbeidsplassen

Akkurat nå sitter hundretusenvis av mennesker på hjemmekontor. Hva tror du er sjansen for at alle skal tilbake igjen på kontoret når pandemien har lagt seg? Dette kurset er et praktisk kurs for deg som ønsker kunnskap og verktøyene som behøves, for å gå fra en såkalt "kontorleder" til en fremoverlent digital leder.

Om kurset Den digitale arbeidsplassen:

Er det noe vi vet, så er det at vi ikke kan overføre den fysiske arbeidshverdagen inn i digitale flater. Dette kurset er et praktisk kurs for deg som ønsker kunnskap og verktøyene som behøves, for å gå fra en såkalt "kontorleder" til en fremoverlent digital leder.

Kurset har som formål å gjøre deg som leder for mindre og større teams, bedrifter og organisasjoner klar for å jobbe med mennesker online. Hvordan lede andre handler også om å kunne lede seg selv. I to studieenheter skal du lære mer om teorien rundt selvledelse.

Vi vil ta deg gjennom kompliserte ting som rammeverk for å jobbe effektivt som et team, hvordan man skal sette opp møter og workshops, samt retningslinjer som burde gjelde for alle for et mest mulig optimalisert og bra arbeidsmiljø i en online situasjon. Vi vil også se på utfordringer, samt gi konkrete råd og verktøy som kan brukes i de fleste situasjoner, både for å optimalisere individene og teamet generelt. 

For kontakt eller mer informasjon om Den digitale arbeidsplassen, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Dette kurset gjør deg bedre skikket til å jobbe som digital leder. Kurset passer også for alle som jobber i et remote team og som ønsker gode verktøy og kunnskap om det å jobbe optimalt når vi jobber digitalt.

Opptakskrav/Søknad

Ingen formelle opptakskrav. 

Studiefakta, Tittel m.m

Yrkesrettet utdanning/kurs. 

Dette kurset tilbys som nettkurs med fleksibel oppstart, og studietiden er beregnet som deltid. Du kan begynne studiene når du vil, og du gjennomfører i eget tempo.

I nettskolen finner du lesestoff, videoer, begrepsforklaringer, oppgaver og refleksjoner. I løpet av studietiden har du tilgang på faglærer og studieveileder som kan svare på faglige og praktiske spørsmål du måtte ha. Når innsendingsoppgavene er bestått, er kurset gjennomført og bestått, og du kan be om kursbevis.

Hvorfor velge NKI Nettstudier?

Rullerende opptak

Behov på arbeidsmarkedet

Kombinere arbeid

med studier

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Den digitale arbeidsplassen.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

NKI Nettstudier

Bygg din kompetanse med NKI 

Vi bidrar til å bygge kompetansen din og hjelper deg med å komme dit du vil, på din måte. Alt du trenger er et utgangspunkt og et potensial. Det har du - resten har vi. Velkommen til oss!

NKI – Studier som tar deg videre

NKI er en norsk, ledende aktør innen nettutdanning – med fokus på læring gjennom hele livet. Vi var først i Europa med å tilby nettundervisning, og vi har fokus på å legge til rette for en fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Vi bruker de nyeste og mest fleksible verktøyene innen digital læring - med fokus på pedagogikk, for å sikre at du når målene dine. Vi skaper fremtidens utdanning gjennom å benytte oss av de beste tilbyderne av teknologi og læring, og jobber aktivt med innovasjon og kvalitetssikring.

Kontakt NKI

Vårt kundesenter vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg med ditt valg av utdanning mellom kl. 09-16 (man-fre). Ring 67 58 88 00 for gratis studierådgivning – vi venter på deg!

Vis alle utdanninger fra NKI Nettstudier

Kontaktinformasjon til NKI Nettstudier

NKI Nettstudier

Nedre Vollgate 8
0158 Oslo


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Den digitale arbeidsplassen:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!