Vis studentum.no som: Mobil

Interiørarkitektur og design

Marbella Design Academy
Sammendrag
Bachelor
Marbella
3 år
Heltid
Kontakt lånekassen
Klasserom
Startdatoer
Marbella
september 2022

Marbella
januar 2023

Interiørarkitektur og design

Studer interiørarkitektur og design ved Marbella Design Academy!

Drømmer du om en karriere som interiørarkitet eller interiørdesigner? Hos Marbella Design Academy får du utforske ulike designsystemer, illustrasjoner og uttrykk for å skape kreative, ergonomiske og funksjonelle rom og miljøer.

Nesten alle studentene som har fullført utdanningen i interiørarkitektur og design har fått jobb etter endt utdanning. Skolen har lagt opp arkitektutdanningen på en måte dom gjør at du får mye praktisk kunnskap og kompetanse i ny teknologi/programmer, som f.eks:

 • Auto Cad
 • 3D MAX
 • Photoshop
 • Illustrator

Graden din blir utstedt av vår britiske partner University of Bedfordshire - Storbritannia.

Interiørdesignere trengs

Rommene og miljøet vi er i vi påvirker vår hverdag og trivsel. Vi trives ofte i funksjonelle, kreative og gjennomtenkte rom, noe som gjør interiørarkitektenes arbeid viktig i byggeprosjekter. I vårt samfunn er det nå mer en regel enn unntak at byggefirmaer ansetter interiørdesignere på et tidlig stadium av byggeprosjektene.

Dette vil du lære i løpet av din arkitektutdanning

I løpet av utdanningen får du ferdighetene og forståelsen som kreves for å kunne jobbe kreativt med design og interiørarkitektur. Du vil lære å følge budsjetter og utvikle kreative, ergonomiske og funksjonelle rom/miljøer.

Du får også kunnskap innen:

 • Skisseteknikk
 • Ergonomi
 • Fargeteori
 • Psykologi i design
 • Materialvitenskap
 • Designprogram
 • Fotografering
 • Grunnleggende teknisk konstruksjon

MARBELLA DESIGN ACADEMY

Marbella Design Academy er en liten designskole med høye ambisjoner. Her kan du som student regne med å få mye støtte og oppmerksomhet fra foreleserne. Skolen har rundt 230 elever fra hele verden, så studiemiljøet er både internasjonalt og inspirerende.

For kontakt eller mer informasjon om Interiørarkitektur og design, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videopresentasjon

Opptakskrav/Søknad

Du trenger generell studiekompetanse for å søke inn på de 3-årige bachelorprogrammene. Du må også vise frem engelskkunnskaper på nivå 6 IELTS.

Studiefakta, Tittel m.m

Ved fullført utdanning blir du tildelt en Bachelor of Arts (Honors) grad av vår britiske partner, University of Bedfordshire.

Kostnader

Pris per år: 11 500 Euro
Registreringsavgift: 500 Euro (engangssum)

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Interiørarkitektur og design.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Marbella Design Academy

Marbella Design Academy 

Drømmer du om å studere i utlandet? Marbella Design Academy tilbyr studier innen interiørarkitektur, grafisk design, design og mote på Spanias solkyst!

Marbella Design Academy tiltrekker studenter fra hele verden, noe som betyr at du vil studere i et internasjonalt miljø. Skolen er liten og tar inn maksimalt 230 elever, så her kan du forvente et tett og varmt fellesskap mellom både lærere og elever.

Marbella Design Academy tilbyr 3 treårige diplomprogrammer. For studenter som ikke oppfyller kvalifikasjonskravene for de treårige bachelorprogrammene (BA), tilbyr Marbella Design Academy et 3-måneders Design Foundation Course. Gjennomføring av dette kurset kvalifiserer studentene til å fortsette til et av BA (Honors) programmene. Kurset er også tilgjengelig online med interaktive forelsninger gitt via zoom.

Studietilbud ved Marbella Design Academy

Du får hjelp med å finne bosted

Skolen hjelper deg gjerne med å finne bosted i Monda, som ligger like ved Marbella. Du kan selvsagt også lete etter leiligheter i Marbella eller Monda på egen hånd. Mange velger å dele leilighet med andre studenter.

Vis alle utdanninger fra Marbella Design Academy

Kontaktinformasjon til Marbella Design Academy

Marbella Design Academy

Camino Hoyanca
29110 Monda

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Interiørarkitektur og design:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!