Vis studentum.no som: Mobil

User Experience Lab

Hyper Island
Sammendrag
3 dager
Heltid
Kompetanseutvikling
Startdatoer
London
Ulike muligheter, kontakt Hyper Island  
Stockholm
Ulike muligheter, kontakt Hyper Island  

User Experience Lab

user experience lab - kurs ved hyper island

User Experience Lab – kurs i brukeropplevelse

Dette tre dagers kurset vil endre hvordan du designer og implementerer brukeropplevelsen, samt gi deg et overblikk over hvordan å evaluere brukerkvaliteten.

Lær hvordan å designe virkningsfulle brukeropplevelser

Utforsk mekanikkene i det å designe virkningsfulle brukeropplevelser over tre intensive dager. Du vil øke din egen kunnskap imens du arbeider med reelle business-utfordringer. Uansett om du er digital ekspert eller nybegynner, vil vårt erfarne team støtte deg på hvert nivå.

Mål for kurset – dette lærer du

Etter fullført kurs skal du ha oppnådd kunnskaper, ferdigheter og kompetanse som du umiddeltbart kan ta i bruk, og som vil være av stor verdi for CVen din.

Kunnskap

Du skal være i stand til å se det større bildet hva gjelder viktigheten av brukeropplevelsen. Du skal også være kjent med grunnleggende "Design Thinking" og hvordan å skape prototyper og teste løsninger.

Ferdigheter

Du vil få utstyr til å kunne utforske brukersentrert design og kundereiser, og kunne generere nyttige innsikter fra disse. Du skal være i stand til å identifisere gode og dårlige brukeropplevelser ved å studere eksisterende kundereiser. Du vil også lære måter å initiere idegenerering, utvalg og utvikling på. Du skal forstå forskjellen mellom ‘friction’ og ‘opportunity’ hva gjelder brukeropplevelser.

Kompetanse

Du skal være i stand til å beskrive hvordan UX-tenkning er en fordel for forretning, samt kunne diskutere påvirkningen UX-tenkning har på markedsføring og reklame. Du skal være i stand til å diskutere muligheter for implementering av det du har lært – inkludert hvordan å engasjere kolleger og presentere en idé for en klient. 

Metodikk – "The Hyper Island Way"

Metodikken ved Hyper Island er basert på en lærings- og erfaringsbasert tilnærming. Å oppdage, utforske, benytte og reflektere, er alle viktige deler av prosessen hvor deltakerne lærer nyttige ferdigheter som umiddelbart kan tas i bruk.

LEARN BY DOING

Bygge, skape og eksperimentere! Fra mer enn 20 års erfaring, vet vi at mennesker best lærer gjennom aktivt å gjøre og skape.

WORK IN TEAMS

Samarbeid er den moderne kjernekompetansen i en kompleks verden som stadig er i endring.

REAL-WORLD READY

Vi bygger læring rundt reelle eksempler og praktiske oppgaver, slik at kunnskapen og ferdighetene du oppnår er både nyttig og relevant.

GLOBAL NETWORK OF EXPERTS

Vi samarbeider med verdensledende bransjeeksperter, og kan derfor tilby det aller nyeste innholdet.

The lab was an insightful, eye-opening three days that gave me a new perception of what user experience really is.

—   Hidayat, Associate Account Director, Carbon Interactive

Opptakskrav/Søknad

Kurset passer både for digitale eksperter og nybegynnere innen feltet. Du vil få støtte og veiledning tilpasset nivået du befinner deg på.

Studiefakta, Tittel m.m

Etter fullført kurs får du utstedt diplom/attest fra Hyper Island.

Kostnader

24,500 SEK

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen User Experience Lab.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Hyper Island

hyper island

Hyper Island: Choose your tomorrow

Jobber du med digitale medier, og er på jakt etter kompetanseutvikling for deg selv eller noen av dine ansatte? Hyper Island er kjent i bransjen som en av de beste utdanningsinstitusjonene innen digitale medier. Her tilbys kurs og utdanninger for, med og av talenter og fagfolk fra hele verden.

Hyper Islands kurs og utdanninger passer både for unge talenter og erfarne fagfolk, innen alt fra digital strategi til art direction. Studentene skal selv bidra til økt forståelse og kunnskap, gjennom selvledelse og refleksjon. 

Mer enn en global utdanningstilbyder

Hyper Island er mer enn en global utdanningstilbyder. Det er også et rikt samfunn av studenter, tidligere studenter (alumni), eksterne samarbeidsaktører og eksperter med lang erfaring. Vi går alle sammen for å skape positive endringer – som virker til fordel ikke bare for oss og våre forretningsvirksomheter, men også for andre og for verden som helhet. Vi har skoler i Sverige, Storbritannia og Singapore, i tillegg til kontorer verden over. Skolen vår er hjertet av Hyper Island.

Vi gir fremtidige talenter og bransjepersonell læring og fordypning som hjelper dem med å tilpasse seg en verden som stadig er i endring. Vi tilbyr fulltidsprogrammer og mastergrader, både på nett og med klasseromsundervisning, i Europa, Asia og USA.

kurs i digitale medier - hyper island

Vis alle utdanninger fra Hyper Island

Kontaktinformasjon til Hyper Island

Hyper Island

Telefonvägen 30
126 26 Hägersten


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra User Experience Lab:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!